تولید سالانه ۲ هزار تن مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان اصفهان

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سالانه ۲ هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اصفهان تولید می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سالانه ۲ هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اصفهان تولید می‌شود.

به گزارش ایمنا زهرا فیضی پیرامون تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اصفهان، اظهار داشت: سالانه حدود یک هزار تا ۲ هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک توسط ۱۰ تا ۲۰ مرغداری در استان تولید می‌شود.

وی ادامه داد: مرغدارانی که شرایط تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک داشته باشند درخواست خود در این خصوص را ارائه می‌دهند تا کارشناسان دامپزشکی چند آزمایش تخصصی آب، تغذیه، خون و در نهایت گوشت مرغ تولید شده را انجام داده، در صورتی که شرایط تایید و مطابقت با استانداردها ارزیابی شد، مجوز صادر شود، لذا مجوز تولید مرغ آنتی بیوتیک برای هر دوره صادر می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: مناطق با آب و هوای مناسب و تراکم کم در استان، هم‌چون سمیرم، چادگان و فریدون‌شهر از شهرستان‌هایی هستند که برای پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک، ظرفیت‌های بسیار زیادی دارند، به گونه‌ای که امروز بیشتر محصول مرغ تولیدی این شهرستان‌ها بدون آنتی بیوتیک هستند.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار