تیران و کرون قطب تولید انگور اصفهان است

شهرستان تیران و کرون با یک هزار و 250 هکتار تاکستان قطب تولید انگور در استان اصفهان است.

ایسنا: شهرستان تیران و کرون با یک هزار و 250 هکتار تاکستان قطب تولید انگور در استان اصفهان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون گفت: سالانه بیش از 15 هزار تن انواع انگور از تاکستان‌های شهرستان برداشت می‌شود که 20 درصد آن برای تهیه شیره، سرکه و کشمش استفاده می‌شود.

محسن حاج عابدی بابیان اينكه اقلیم مناسب و خاک خوب شهرستان تیران و کرون باعث شده است که انگور آن باکیفیت باشد، افزود: برداشت این محصول در شهرستان تیران و کرون از اوایل شهریور آغاز می‌شود و تا اواسط آذرماه ادامه دارد. انگورهای شهرستان تیران و کرون در انواع مختلفی به بازار عرضه می‌شود که شامل عسکری، مثقالی، مره، قرمز و سیاه است که از باغ‌های تاریخی تیران برداشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون تصریح کرد: شیره انگور تولیدشده در شهرستان تیران و کرون علاوه بر مصرف خود شهرستان به شهرستان‌ها و استان‌های دیگر نیز عرضه می‌شود.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار