کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی با مصرف فلفل سبز

 فلفل سبز، مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش داده و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

فلفل سبز، مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش داده و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد.به گزارش salamat tv ،مطالعات انجام شده نشان می‌دهد افرادی که هر روز هنگام صرف غذا، فلفل سبز مصرف می‌کنند خیلی کمتر نسبت به دیگران به بیماری‌های قلبی عروقی دچار می‌شوند. این گیاه به مقدار کم محرک اشتها است.
ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار