کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی با مصرف فلفل سبز
0 -

کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی با مصرف فلفل سبز

کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی با مصرف فلفل سبز
19 آذر 1396, 00:58 / کد خبر:27368
 فلفل سبز، مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش داده و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
 فلفل سبز، مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش داده و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد.به گزارش salamat tv ،مطالعات انجام شده نشان می‌دهد افرادی که هر روز هنگام صرف غذا، فلفل سبز مصرف می‌کنند خیلی کمتر نسبت به دیگران به بیماری‌های قلبی عروقی دچار می‌شوند. این گیاه به مقدار کم محرک اشتها است.
ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز، شماره ؛ 01 آبان 1397
روزنامه اصفهان امروز
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین