نساجی اصفهان در سال‌های اخیر دوران بدی را گذرانده است‌

مشاور وزیر صنعت در امور نساجی و پوشاک گفت: نساجی اصفهان در سال‌های اخیر دوران بدی را گذرانده، البته اکنون ظرفیت‌ها فعال شده‌ و توسعه پیدا کرده‌اند.

مشاور وزیر صنعت در امور نساجی و پوشاک گفت: نساجی اصفهان در سال‌های اخیر دوران بدی را گذرانده، البته اکنون ظرفیت‌ها فعال شده‌ و توسعه پیدا کرده‌اند.
به گزارش تسنیم ، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشست هم اندیشی فعالان صنعت نساجی، ارتزاق یک میلیون نفر از مردم نصف جهان را از صنعت نساجی دانستند.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور نساجی و پوشاک اظهار داشت: نساجی اصفهان در سال‌های اخیر دوران بدی را گذرانده است، البته اکنون ظرفیت‌ها فعال شده‌اند و توسعه پیدا کرده‌اند.
گلنار نصراللهی با بیان اینکه بازسازی کارخانجات نساجی در دستور کار قرار گرفته و بخش نساجی پس از آغاز این بازسازی‌ها پیشرفت کرده است، افزود: نساجی برای پیشرفت باید انعطاف داشته باشد و بخش خصوصی هم بیش از بخش دولتی انعطافپذیر است، از این رو نساجی باید توسط بخش خصوصی اداره شود.

وی با تأکید بر اینکه تجارت باید در خدمت تولید باشد نه تولید در خدمت تجارت، ادامه داد: با دستور اکید وزیر صنعت، معدن و تجارت، سه معاونت وزارتخانه موظف شده‌اند طرح‌های نوسازی و بهسازی به بهترین شکل ممکن انجام شود، همچنین در بازسازی‌ها هم صنعت نساجی در اولویت است.

تاثیر بالای نمایشگاه در توسعه صنعت نساجی

مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست تأثیر برگزاری نمایشگاه در توسعه صنعت نساجی را بسیار بالا دانست و تصریح کرد: اصفهان موفق شده گام‌های مهمی در حوزه صنعت نمایشگاهی بردارد و در این زمینه، برگزاری نمایشگاه صنعت نساجی گامی روبه جلو بوده است.

افسانه محرابی افزود: تعاملاتی با گمرک، وزارت کشور و وزارت اقتصاد داشته‌ایم تا مشکلات فعالان صنعت نساجی برطرف شود.

وی با تأکید بر اینکه صنعت نساجی هم سرمایه‌بری پایینی دارد و هم از ارزآوری بالایی برخوردار است، گفت: این صنعت همیشه تأثیر بسیار زیادی در توسعه و رشد اقتصادی کشورها داشته است.

مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه آینده صنعت نساجی بسیار امیدوار کننده است و تلاش می‌کنیم پیشرفت این صنعت را تسریع کنیم، اضافه کرد: صنعت نساجی می‌تواند مشکلات مرتبط به بیکاری و رونق اقتصادی را مرتفع کند، تنها باید شرایطی ایجاد شود که برای بهبود شرایط فعالان این صنعت، برنامه‌ریزی شود.

صنعت نساجی می‌تواند بیکاری اصفهان را صفر کند

رئیس انجمن کارفرمایان صنایع نساجی استان اصفهان در این نشست اظهار داشت: در اصفهان 9100 واحد صنعتی مشغول فعالیت هستند که 2200 واحد در زمینه نساجی فعالیت می‌کنند.

حبیب‌الله شاه‌ کرمی با اشاره به اینکه 57 هزار اشتغال رسمی مستقیم در صنعت نساجی اصفهان ایجاد شده است، افزود: مجموعه سرمایه‌گذاری صنعت نساجی نسبت به کل سرمایه‌گذاری صنعتی در اصفهان 27 درصد است و 25 درصد اشتغال اصفهان نیز به بخش نساجی مربوط می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه وقتی صنعت نساجی اصفهان فعال باشد همه صنعت اصفهان رونق خواهد داشت، گفت: همه فعالان اقتصادی اصفهان با صنعت نساجی ارتباط دارند و به نوعی یک میلیون اصفهانی از صنعت نساجی ارتزاق می‌کنند.

رئیس انجمن کارفرمایان صنایع نساجی استان اصفهان با بیان اینکه بیکاری در اصفهان 2.5 درصد بیشتر از سایر استان‌ها است، بیان کرد: صنعت نساجی می‌تواند این خلأ را جبران کند و بیکاری اصفهان را به صفر برساند.

وی با بیان اینکه استان اصفهان تأثیرگذارترین استان در صنعت نساجی است، ادامه داد: با وجود فعالیت‌های شاخص اصفهان در صنعت نساجی، گاهی در وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیماتی در ارتباط با این صنعت گرفته می‌شود که اصفهان را درگیر نمی‌کند.

شاه ‌کرمی نخستین معضل صنعت نساجی اصفهان را قاچاق دانست و بیان کرد: سالانه 250 هزار تُن کالای قاچاق نساجی وارد کشور می‌شود، اگر جلوی قاچاق کالا در صنعت نساجی گرفته نشود، این صنعت به بدترین شکل ممکن نابود می‌شود.

وی فرار سرمایه‌گذاران را یکی دیگر از معضلات اصفهان دانست و خاطرنشان کرد: فعالان صنعت نساجی وقتی با سخت‌گیری ادارات روبرو می‌شوند، تصمیم می‌گیرند در جای دیگری سرمایه‌گذاری کنند و سرمایه خود را به استان‌های همجوار می‌برند.

تلاش برای رفع مشکلات نساجی توسط نخبگان

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان نیز در این نشست هم‌اندیشی گفت: شرکت نمایشگاه‌ها توانسته تمامی نخبگان و دست‌اندرکاران بخش نساجی را گردهم جمع کند تا بتوانند مشکلات و مسائل را مطرح کنند و این مشکلات به یاری و همت مسئولان برطرف شوند.

علی یارمحمدیان افزود: اگر مشکلات در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی در اصفهان و ایران وجود دارد، همه ما مسئول هستیم و باید برای رفع این مشکلات تلاش کنیم.

وی با تأکید بر اینکه درد فعالان صنعت نساجی، درد همه جامعه است، ادامه داد: تلاش می‌کنیم رسالت اجتماعی خود را انجام دهیم تا گامی برای رفع مشکلات برداریم.

قاچاق بی‌رویه در صنعت نساجی را کنترل کنید

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان نیز در این نشست هم‌اندیشی از مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست قاچاق بی‌رویه در صنعت نساجی را کنترل کنند.

عبدالوهاب سهل‌آبادی با تأکید بر اینکه اصفهان روزگاری به اندازه‌ای در صنعت نساجی فعال بود که منچستر ایران توصیف می‌شد، اظهار داشت: از تمامی مسئولان می‌خواهیم شرایطی ایجاد شود که برند صنعت نساجی اصفهان دوباره احیا شود.

وی تأکید کرد: فعالان صنعت نساجی اصفهان با تمام مشکلاتی که دارند، همچنان بسیار خوب فعالیت می‌کنند مسئولان هم باید از این فعالان حمایت کنند و شرایط تسهیل کارکرد آن‌ها را فراهم کنند.

فریادهای فعالان بخش خصوصی شنیده نمی‌شود

نایب رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان بیان کرد: صنعت نساجی اصفهان هنوز می‌تواند به عنوان مهد صنعت نساجی کشور مطرح باشد.

مجتبی ملا‌احمدی با تأکید براینکه مسئولان می‌دانند ریشه و علل مشکلات گریبان‌گیر حوزه صنعت چیست، اما اقدامی انجام نمی‌دهند، افزود: شعارهای خوبی مطرح می‌شود اما اراده‌ای که باید برای قدرت گرفتن بخش خصوصی وجود داشته باشد، مشاهده نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه فریادهای فعالان بخش خصوصی و بخش صنعت کشور شنیده نمی‌شود، تصریح کرد: نیاز به هم‌افزایی در جمع مسئولان داریم تا این مشکلات مرتفع شود.

نایب رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان تأکید کرد: مدیران بخش خصوصی در شرایطی که باید در کارخانه‌ها و شرکت‌های خود برای ارتقای کیفیت و افزایش کمیت تولید وقت بگذارند، مجبور هستند که در ادارات دولتی دنبال نامه‌ها و امور پیش پا افتاده بدوند.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار