خواص و مضرات چغاله بادام

"چاقاله بادام" حرارت زیاد بدن را کاهش می‌دهد و برای افرادی که دچار خشکی دهان و آفت‌های مکرر دهان می‌شوند مفید است البته سرد مزاجان باید از خوردن زیاد "چاقاله بادام" پرهیز کنند.

"چاقاله بادام" حرارت زیاد بدن را کاهش می‌دهد و برای افرادی که دچار خشکی دهان و آفت‌های مکرر دهان می‌شوند مفید است البته سرد مزاجان باید از خوردن زیاد "چاقاله بادام" پرهیز کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ بادام تازه یا چاقاله بادام نسبت به بادام شیرین، گرمی کمتر و رطوبت بیشتری دارد و برای افرادی که دچار خشکی دهان می‌شوند و دهان آنها همیشه آفت می‌زند, می‌تواند مفید باشد.
"چاغاله بادام" می‌تواند صفرا را که موجب جوش، اگزما و خارش می‌شود, مهار کند؛ "چاقاله" مقوی معده افراد گرم مزاج است و لثه را تقویت می‌کند و حرارت زیاد بدن را کاهش می‌دهد, توصیه می‌شود, سرد مزاجان "چاقاله" را با نمک یا پودر آویشن بخورند تا سردی و رطوبت چاقاله تعدیل شود.
"چاقاله بادام" در کاهش صفرای خون موثر است و می‌تواند برای افرادی که زیاد جوش‌های گرم می‌زنند مفید باشد البته باید گفت که افراد سردمزاج از مصرف بیش از حد "چاقاله بادام" پرهیز کنند.
افرادی که معده‌های ضعیفی دارند توجه کنند که هنگام خوردن چاقاله بادام حتما با ادویه‌ها گرم بخورند و "چاقاله‌ بادام‌های" کوچک و نرم‌تر را انتحاب کنند چرا که هضم این نوع چاقاله‌ها راحتر است و بعد از خوردن "چاقاله بادام" خوردن آب بسیار بد است.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار