کارگاه کشوری بهداشت و ایمنی مواد غذایی و اماکن عمومی در کاشان

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در این کارگاه ضمن تشکر از برگزاری همایش، عملیاتی شدن برنامه هفتم طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در راستای ارتقای بهداشت عمومی را هدف اصلی از برگزاری این کارگاه عنوان کرد

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در این کارگاه ضمن تشکر از برگزاری همایش، عملیاتی شدن برنامه هفتم طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در راستای ارتقای بهداشت عمومی را هدف اصلی از برگزاری این کارگاه عنوان کرد

.به گفته مهندس محسن فرهادی، این برنامه دارای سه رویکرد اساسی مرکز سلامت محیط و کار در زمینه ایمنی مواد غذایی شامل تقویت سیستم شبکه به معنی عام و زیرساخت های آن، تقویت منابع انسانی و تامین تجهیزات بازرسی و تقویت سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار ، ارتباطی مردمی در زمینه گزارش تخلفات بهداشتی با سامانه کشوری 190 و مشارکت بخش خصوصی در برنامه های بهداشت محیط است.معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز ضمن خیر مقدم به کلیه مدعوین، نقش و اهميت بهداشت مواد غذایی در حفظ و سلامت انسان به عنوان یك اصل مهم برای جلوگيری از ابتلای انسان به بيماری ها برشمرد.دکتر سید علیرضا مروجی، با تاکید بر اینکه برنامه هفتم تحول سلامت با عنوان بهداشت عمومی "آب سالم، غذای ایمن و رِژیم غذایی سالم، هوای پاک" اظهار امیدواری کرد: این کارگاه بتواند گامی موثر در جهت توسعه برنامه های جامع، سیستماتیک و یکپارچه ایمنی مواد غذایی با بهره گیری از رهیافت های نوین علمی باشد.وی افزود: نمونه برداری مواد غذائی در سطح عرضه، شناسایی افزودنی ها و تقلبات مواد غذائی، اهمیت تجهیزات پرتابل بازرسی در کنترل و نظارت بازرسی و بهداشت مواد غذائی از جمله سرفصل های این کارگاه است.لازم به ذکر است کارگاه کشوری بهداشت و ایمنی مواد غذایی و اماکن عمومی توسط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با همکاری گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مدت دو روز در تاریخ های 17 و 18 اردیبهشت با حضور کلیه کارشناسان مسئول بهداشت محیط دانشگاه های سراسر کشور در حال برگزاری است.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار