گوشت گوسفندی در آستانه ۵۰ هزارتومانی شدن
0 -

با کمبود دام مواجه هستیم

گوشت گوسفندی در آستانه ۵۰ هزارتومانی شدن

گوشت گوسفندی در آستانه ۵۰ هزارتومانی شدن
28 فروردین 1397, 13:18 / کد خبر:41489
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه با افزایش مجدد در تهران به ۴۸ تا ۴۹ هزار تومان برای مصرف کننده رسیده است، خواستار رسیدگی فوری مسئولان به این مساله شد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه با افزایش مجدد در تهران به ۴۸ تا ۴۹ هزار تومان برای مصرف کننده رسیده است، خواستار رسیدگی فوری مسئولان به این مساله شد.

علی اصغر ملکی در گفتگو با  مهر با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی امروز مجددا در سطح تهران با افزایش مواجه بوده است، گفت: قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه برای مغازه داران بین ۴۳ تا ۴۴ هزارتومان است ضمن اینکه آنان در حال حاضر این نوع گوشت را به سختی تهیه می کنند.  

وی با اشاره به اینکه با کمبود دام در میادین مواجه هستیم، افزود: قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف کنندگان به ۴۸ تا ۴۹ هزارتومان رسیده است.  

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با تاکید بر اینکه از این روند به شدت ناراحت هستیم، اضافه کرد: از صبح در حال اطلاع رسانی این موضوع به مسئولان ذی ربط هستیم تا جلسه فوری تشکیل دهند و این مساله را مورد بررسی قرار دهند.  

ملکی درباره اینکه آیا روند خروج دام از کشور کاهش یافته است، گفت: ما همچنان پیگیر این موضوع هستیم، با مسئولان مربوطه ارتباط گرفتیم و به آنان اعلام کردیم که به مساله فوق رسیدگی کنند چرا که قیمت گوشت در سطح کشور روز به روز در حال افزایش است.  

وی با بیان اینکه این افزایش فاحش است و مورد تایید ما نیست، ادامه داد: مسئولان قول رسیدگی به این امر را داده اند اما تا به این لحظه موردی که باعث دلگرمی ما باشد اتفاق نیفتاده است.  

ملکی تاکید کرد: باید صدور مجوز صادرات متوقف شود چراکه ما با کمبود دام در داخل مواجه هستیم و روند افزایش قیمت فعلا به صورت روزمره ادامه دارد.  

ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز، شماره ؛ 27 آذر 1397
روزنامه اصفهان امروز
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین