الگو شدن فولادمبارکه در استفاده از پساب

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: این‌که فولادمبارکه در جمع‌آوری پساب‌های شهری و استفاده از آن‌ها در خطوط تولید خود سرمایه‌گذاری کرده است، کاری ماندگار در کشور است و می‌تواند الگوی سایر صنایع باشد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: این‌که فولادمبارکه در جمع‌آوری پساب‌های شهری و استفاده از آن‌ها در خطوط تولید خود سرمایه‌گذاری کرده است، کاری ماندگار در کشور است و می‌تواند الگوی سایر صنایع باشد.
به گزارش فارس ، مهدی کرباسیان به همراه اعضای هیأت مدیره این سازمان در نشستی با مدیران شرکت فولاد مبارکه ضمن قدردانی از عملکرد گروه فولاد مبارکه اظهار داشت: تعالی فولاد مبارکه حاصل تجربه و تفکر مدیریـت و اراده کارکنان این شرکت است.
وی با تأکید بر این‌که فولاد مبارکه نقش اساسی در میزان و تنوع تولید محصولات فولادی کشور دارد، افزود: نوع محصولاتی که در گروه فولاد مبارکه تولید می‌شود باعث حمایت از صنایع پایین‌دست می‌شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کامل بودن زنجیره تولید در گروه فولاد مبارکه را یکی از ویژگی‌های بارز این مجموعه دانست و در این خصوص گفت: در سیاست‌گذاری‌های کلان کشور باید به این نکته اساسی و ظرفیت و توانمندی فولاد مبارکه توجه ویژه شود.
وی ضمن ارزشمند شمردن سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در منطقه سنگان خراسان اضافه کرد: شرکت فولاد مبارکه باید در ادامه مسیر موفق خود به بهره‌برداری رساندن خط تولید کنسانتره در سنگان را نیز در اولویت امور خود قرار دهد.
رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ادامه داد: سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در برخی طرح‌های نیمه‌تمام یکی دیگر از اقدامات مؤثر مدیریت این شرکت بوده است، این در حالی است که مشاهده می‌کنیم شرکت‌ها اکنون به خوبی در حال کار و سودآوری هستند.
وی تکمیل عملیات ساخت واحد فولادسازی شرکت فولاد سفیددشت را ضروری دانست و ابراز داشت: به بهره‌برداری رساندن هرچه زودتر این طرح‌ها امید را در مردم استان زنده می‌کند.
کرباسیان در ادامه از مشارکت و سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در ساخت کارخانه الکترودهای گرافیتی به عنوان یکی دیگر از حرکت‌های پایدار فولاد مبارکه یاد و تصریح کرد: کامل کردن این طرح نیز برای در حاشیه امنیت قرار گرفتن صنعت فولاد کشور اهمیت خاصی دارد.
وی تصریح کرد: این‌که فولاد مبارکه در جمع‌آوری پساب‌های شهری و استفاده از آن‌ها در خطوط تولید خود سرمایه‌گذاری کرده است و حدود یک سوم آب موردنیاز خود را از این گونه آب‌ها به دست می‌آورد، کاری ماندگار در کشور است و می‌تواند الگوی سایر صنایع باشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه اجرای طرح‌های مربوط به توسعه ظرفیت‌های حمل‌ و نقل را ضروری دانست و در این خصوص عنوان کرد: باید با همکاری دولت و بخش خصوصی در این زمینه به نتایج مطلوب‌تری دست یابیم؛ در غیر این صورت، حمل‌ و نقل مواد اولیه و محصول به زودی به گلوگاه مبدل خواهند شد.
وی استفاده از فناوری‌های روز در خطوط تولید را در کاهش قیمت تمام شده و مرغوبیت محصولات جدید مؤثر دانست و اذعان داشت: باید با تعریف پروژه‌های متعدد صنعت فولاد کشور را ارتقا دهیم و متناسب با درخواست و کشش بازارهای جهانی محصولات خود را با قیمت تمام شده کمتر و کیفیت بالاتر تولید کنیم.
رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) حرکت به سمت اکتشافات عمقی را برای صنایع فولادسازی کشور مهم و لازم دانست و گفت: اگر اکتشافات عمقی صورت گیرد حداقل دو برابر ظرفیت قطعی سنگ‌آهن فعلی به ظرفیت‌های معادن سنگ‌آهن کشور اضافه خواهد شد.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار