طرز تهیه مربای توت

برنامه قطعی برق

جدول برق شهر اصفهان جدول برق شهرستان های اصفهان جدول برق استان ها

0 -

طرز تهیه مربای توت

طرز تهیه مربای توت
16 تیر 1397, 00:00 / کد خبر:49608
با طرز تهیه مربای توت سفید به سبکی آسان و بسیار خوشمزه آشنا شوید، تهیه این مربا در خانه بسیار آسان بوده و نسبت به نمونه های بازاری بسیار سالمتر و مقرون به صرفه تر است.
با طرز تهیه مربای توت سفید به سبکی آسان و بسیار خوشمزه آشنا شوید، تهیه این مربا در خانه بسیار آسان بوده و نسبت به نمونه های بازاری بسیار سالمتر و مقرون به صرفه تر است.
مواد لازم  برای تهیه مربای توت :
توت ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آبلیمو ۳ ق غ
طرز تهیه مربای توت به سبکی آسان و خوشمزه! :
۱- بهتره توت های سفیدی که یکم مونده برسن و هنوز له و خیلی شیرین نشدن رو انتخاب کنید.
چوب سر توت ها رو می گیریم و اون ها رو می شوریم و تو آبکش می ریزیم.
۲- داخل یه قابلمه(بهتره مسی و آلومینیومی نباشه چون رنگ مربا رو تیره می کنه) یک لایه توت سفید و یک لایه شکر می ریزیم و در ظرف رو می ذاریم.
۳- قابلمه مربا رو به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال می ذاریم تا شکر به خورد توت ها بره این کار باعث میشه که توت ها آب بندازه .
موقع پخت این مربا معمولا آب اضافه نمیشه ولی اگر بعدا احساس کردین آبش یا شکرش کمه می تونید داخل قابلمه اول یه مقدار آب و شکر بریزید و وقتی که جوش اومد قابلمه توت هارو همراه با آبش اضافه کنید.
۴- وقتی که چند دقیقه جوش خورد حرارت را کم می کنیم و آب لیمو رو اضافه می کنیم و بعد از نیم ساعت برای تست غلظت مربا ،‌ مقداری از شیره مربا رو تو بشقاب یا نعلبکی ریخته و چند دقیقه میذاریم تا خنک بشه…
اگر احساس کردید که غلظتش خوبه مربا آماده است ولی اگر احساس کردید که خوب نیست بذارید که چند دقیقه دیگه هم جوش بخوره و دوباره تست کنید.
البته اینو در نظر بگیرید که مربا بعد از سر شدن یکم غلظتش بیشتر میشه…
طرز تهیه مربای شاه توت
شاه توت 1 کیلوگرم   .   شکر 1 کیلوگرم   .   آبلیمو 1 قاشق چایخوری
 پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود ( تا اندازه ای بپزید که شاه توت ها له نشوند ، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید ).
پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید ، قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید ، برای تهیه شیره مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.

مارمالاد شاه توت : برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن له کنید سپس شکر روی آن بپاشید ، در اواسط پخت 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به آن اضافه کنید.
ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز، شماره 3283 ؛ 28 تیر 1397
روزنامه اصفهان امروز
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین