طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی
0 -

طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی

طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی
30 تیر 1397, 11:56 / کد خبر:50981
طرز تهیه سوسیس و کالباس در خانه شانس مصرف این ماده غذایی را به طور سالم و مغذی برای اعضای خانواده فراهم می کند چرا که با استفاده از گوشت سالم و مرحله تهیه مطمئن می توانید از ان استفاده کنید.
طرز تهیه سوسیس و کالباس در خانه شانس مصرف این ماده غذایی را به طور سالم و مغذی برای اعضای خانواده فراهم می کند چرا که با استفاده از گوشت سالم و مرحله تهیه مطمئن می توانید از ان استفاده کنید.
مواد لازم  مرغ متوسط     یک عدد
مغز نان ساندویچی خرد شده        3 قاشق غذاخوری
سیر        3 الی 4 حبه درشت
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز       به مقدار لازم
سایر ادویه جات   در صورت تمایل و به مقدار دلخواه
باقلا یا مغز پسته   یک قاشق غذاخوری
هویج   1/5قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده) طرز تهیه: ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.در مرحله بعدی  مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.بعد از آن  یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد.باید این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود.یک سر کالباس را با سیم های مخصوص بسته بندی و محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد.سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).در انتها  بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه کالباس
طرز تهیه کالباس جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
طرز تهیه کالباس را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


در ادامه با طرز تهیه سوسیس خانگی همراه ما باشید .
راز و رمز تهیه‌ سوسیس خانگی در به کارگیری به اندازه و مناسب ادویه‌های مختلف است. شما می‌توانید در تهیه‌ سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون بهره ببرید. بهتر است از مخلوط گوشت قرمز بدون چربی و گوشت سفید به نسبت 1 به 2 استفاده کنید.


گوشت قرمز و سفید
500 گرم
سیر
3 حبه
روغن مایع
50 گرم
تخم مرغ
1 عدد
آرد
75 گرم
آب و یخ
100 گرم
پودر آب پنیر
15 گرم
شیر خشک
15 گرم
شکر
1 قاشق چای خوری
اسانس دود
2 قطره
ادویه جات
به میزان لازم
ادویه‌های لازم جهت تهیه‌ سوسیس خانگی
پودرخردل
1/4 قاشق چای خوری
زنیان
1/4 قاشق چای خوری
میخک
1 عدد
فلفل سفید
1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز
1/2قاشق چای خوری
پودر سیر
1 قاشق چای خوری
پودر پیاز
1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل
1/5 قاشق چای خوری
هل سائیده شده
1/2 قاشق چای خوری
آویشن
1/2 قاشق چای خوری
پودر ریشه‌ی جوز
1/4قاشق چای خوری
دارچین
1/4 قاشق چای خوری
پاپریکا
1/4 قاشق چای خوری
تخم گشنیز پودر شده
1/4قاشق چای خوری
نمک
3 قاشق چای خوری
طرز تهیه‌ سوسیس خانگی
1- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
 2- گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.
3- گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویه‌ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.
4- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.
5- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
6- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفاده‌ی اسانس دود می‌توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)
7- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه‌ی نگهداری سوسیس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.
 8- سوسیس‌ها را به مدت 45 بخارپز کنید و 24 ساعت در یخچال بگذارید و سپس می‌توانید به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمایید.
نکات و ترفندهای تهیه سوسیس خانگی
1- میزان استفاده از فلفل قرمز و سیر بسته ذائقه افراد می‌توانید بیشتر باشد.
2- در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می‌توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.
3- اگر از گوشت قرمز در تهیه‌ی سوسیس خانگی استفاده می‌کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار‌پز کنید.
4- ریشه جوز را با دنده‌ی خیلی ریز رنده کنید.
5- بهتر است میخک را در هر بار مصرف بسته به میزان مورد نیازتان رنده کنید تا عطر خود را از دست ندهد.
6- میزان آب و یخ بهتر است مساوی باشد یعنی 50 گرم آب و 50 گرم یخ.
جهت آشنایی با روش تهیه‌ کالباس خانگی می توانید به مقاله مخصوص آن مراجعه نمایید.
ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز، شماره 3310 ؛ 29 مرداد 1397
روزنامه اصفهان امروز
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین
Real Time Web Analytics