قیمت هرکیلوگرم دام زنده از مبدا 25 هزار تومان است

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز استان اصفهان گفت: قیمت هر کیلوگرم دام زنده از مبدأ 25 هزار تومان است که پس از رسیدن به دست مصرف‌کننده از این میزان بیشتر خواهد شد و این میزان غیر قابل پیش‌بینی است.

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز استان اصفهان گفت: قیمت هر کیلوگرم دام زنده از مبدأ 25 هزار تومان است که پس از رسیدن به دست مصرف‌کننده از این میزان بیشتر خواهد شد و این میزان غیر قابل پیش‌بینی است.

رضا انصاری طادی در گفت‌وگو با فارس ضمن تکذیب قیمت 22 هزار تومان برای هر کیلوگرم دام زنده جهت ذبح در عید قربان در استان اصفهان اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم دام زنده از مبدأ 25 هزار تومان است که پس از رسیدن به دست مصرف‌کننده از این میزان بیشتر خواهد شد و این میزان غیر قابل پیش‌بینی است.

وی با بیان این که 20 تا 30 درصد گوشت گوسفند و گوساله استان اصفهان از داخل این استان تأمین می‌شود، افزود: با توجه به افزایش عرضه و تقاضا در عید قربان، بازگشت حجاج از بیت‌الله‌الحرام، تاسوعا و عاشورا و محرم قیمت گوسفند زنده متغیر و غیر قابل کنترل است.

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز استان اصفهان گفت: هر کیلوگرم گوشت گوسفندی با 150 گرم دنبه به مبلغ 53 هزار تومان به فروش می‌رسد و قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی بدون دنبه 57 هزار تومان است.

وی با بیان این که قیمت هر کیلوگرم ران و سردست گوشت گوساله 58 هزار تومان است، خاطرنشان کرد: 70 درصد گوشت مورد نیاز استان اصفهان از دیگر شهرهای کشور تأمین می‌شود و قیمت دام سنگین نیز افزایش پیدا کرده است.

انصاری اذعان داشت: هر گوسفند زنده به طور میانگین حدود 30 تا 33 کیلوگرم وزن دارد که بر این اساس قیمت هر گوسفند از مبدأ به طور میانگین از 750 هزار تومان تا 825 هزار تومان خواهد بود که این میزان برای مصرف‌کننده بیشتر است.

وی تصریح کرد: کشتارگاه‌هایی همچون کشتارگاه فساران، حبیب‌آباد و شرکت گوشت تعاونی اصفهان، دام زنده را ذبح شرعی کرده و با قیمت مبدأ به مردم عرضه می‌کنند.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار