آخرین جزئیات از مشاهده موارد بیماری تب کنگو در اصفهان

غلامرضا اصغری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به مشاهده چند مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان و آخرین وضعیت این موضوع اظهار داشت: تاکنون چهار مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان مشاهده‌شده و از مردم استان می‌خواهیم گوشت را صرفاً از مراکز مورد تائید بهداشت و دامپزشکی تهیه کنند.

آخرین جزئیات از مشاهده موارد بیماری تب کنگو در اصفهان

غلامرضا اصغری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به مشاهده چند مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان و آخرین وضعیت این موضوع اظهار داشت: تاکنون چهار مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان مشاهده‌شده و از مردم استان می‌خواهیم گوشت را صرفاً از مراکزمورد تائید بهداشت و دامپزشکی تهیه کنند. به گزارش وبدا، وی با اشاره به اخبار منتشرشده از مرگ یک نفر بر اثر بیماری تب کریمه کنگو افزود: با توجه به اینکه هنوز جواب آزمایش فرد متوفی از تهران برای شناسایی قطعی ویروس دریافت نشده، نمی‌توان به‌صورت قطعی گفت که دلیل مرگ وی مربوط به تب کریمه کنگو بوده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: افرادی که به این ویروس مبتلا بودند، در حال حاضر بستری و تحت درمان هستند و وضعیت جسمانی آنها رو به بهبودی است. وی بیان کرد: برای جلوگیری از ابتلابه این ویروس خطرناک باید ابتدا دام را بعد از ذبح بهداشتی به مدت 24 ساعت در سیستمهایی با دمای معمولی (منفی 1تا منفی 4 درجه سانتی‌گراد) نگهداری و سپس بسته‌بندی کرد. قبل از مصرف نیز گوشت در دمای فریزر حداقل به مدت سه الی چهار ساعت نگهداری وپس‌ازآن مصرف شود.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار