به این سبک بهترین “سیر ترشی” را تهیه نمایید + طرز تهیه
0 -

به این سبک بهترین “سیر ترشی” را تهیه نمایید + طرز تهیه

به این سبک بهترین “سیر ترشی” را تهیه نمایید + طرز تهیه
15 آبان 1397, 13:55 / کد خبر:61724
با این آموزش شما می توانید بهترین “سیر ترشی” مهیا و میل نماید تا نهایت لذت را از این ترشی معرکه ببرید.
با این آموزش شما می توانید بهترین “سیر ترشی” مهیا و میل نماید تا نهایت لذت را از این ترشی معرکه ببرید.
مواد لازم برای درست کردن سیر ترشی
  • سیر خشک
  • سرکه سیب ارگانیک
  • نمک
طرز تهیه سیر ترشی خانگی با نکات آن
در این مطلب از آشپزخانه نمناک قصد داریم نحوه درست کردن سیر ترشی را خدمت شما سرآشپز های نمناکی آموزش دهیم،ابتدا باید نکاتی را در مورد سیر ترشی های تقلبی که در شمال کشور زیاد تولید میشوند بدانید.بیشتر فروشنده های سیر ترشی برای اینکه ترشی رسیده تری داشته باشند از ترفندها و تقلب هایی استفاده میکنند که تعدادی از آنها را به شما میگوییم.
آنها از سرکه خرما که شیرین است به سیر اضافه میکنند چون سیر ترشی اصل و چند ساله طعم شیرینی دارد این سرکه این طمع را به آنها میدهد و سرکه بالزامیک را هم برای تیره کردن رنگ آن استفاده می کنند. ولی به دلیل گرانی سرکه بالزامیک به جای آن از سویا سس استفاده میکنند که تیرگی رنگ ترشی را فراهم میکند و چون سویا سس شور است دیگر نمک به آن اضافه نمی کنند.بعضی از افراد سود جو هم شکر قهوه ای را با سرکه معمولی و کمی سویا سس برای سیاه شدن رنگ آن مخلوط می کنند و به سیر اضافه میکنند و بعد از آن به اندازه 10 تا15 دقیقه مخلوط سیر و سرکه هارو میجوشانند تا مواد به خورد سیرها رفته و مثل سیر ترشی چند ساله نرم شود.
 نحوه درست کردن سیر ترشی خوشمزه
برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوستهای روی سیر ها را جدا میکنیم به طوری که حبه های آن از هم جدا نشود،قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. از سیر های که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید.سیرها را در داخل شیشه ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند.کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه سیب را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیر ها را بگیرد سرکه می ریزیم. در چند روز اول بهتر است در آنرا در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید. زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست.زمان رسیدن واقعی آن 7 سال است که میتوان بعد از 3 یا 4 سال هم آنرا خورد.
سیر ترشی بعد از گذشت سالها پوستش به راحتی کنده میشود نرم میشود و مزه شیرینی دارد. ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.
سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست میشود.
شما در سیر ترشی از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری می توانید استفاده کنید به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک چراکه بالزامیک هم از نظز اقتصادی گران می باشد و هم طعم شیرینی به سیر ترشی می دهد که جالب نیست.
ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز، شماره ؛ 24 آبان 1397
روزنامه اصفهان امروز
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین