دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه
0 -

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه
28 آبان 1397, 10:00 / کد خبر:62684
شاید برایتان عجیب باشد اما واقعا غذای به نام سوپ لازانیا داریم این غذا بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و کاملا متفاوت می باشد و می توانید از آن به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی چون از مواد مقوی درست می شود استفاده کنید.

وب‌سایت فرادید: شاید برایتان عجیب باشد اما واقعا غذای به نام سوپ لازانیا داریم این غذا بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و کاملا متفاوت می باشد و می توانید از آن به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی چون از مواد مقوی درست می شود استفاده کنید.

مواد لازم (برای 8 نفر):

• 2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون

• 680 گرم سوسیس ایتالیایی

• 3 فنجان پیاز خردشده

• 4 حبه سیر خردشده

• 2 قاشق غذاخوری پونه خشک

• نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده

• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه

• 800 گرم گوجه‌فرنگی خردشده

• دو عدد برگ خشک برگبو

• 6 فنجان آب مرغ طعم دار

• 227 گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی

• نیم فنجان ریحان تازه و خردشده

• نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای ترکیب پنیری:

• 250 گرم پنیر ریکوتا

• نیم فنجان پنیر پارمسان

• ¼ قاشق چای‌خوری نمک

• اندکی فلفل تازه

• دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده

طرز تهیه:

1. روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و حرارت دهید.

2. سپس سوسیس‌های خردشده را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا طلایی شوند.

3. سپس پیازها را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه سرخ‌کنید تا نرم شوند.

4. سیر، پونه و تکه‌های فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.

5. سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوط‌کنید.

6. حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوه‌ای تیره در بیاید.

7. اکنون گوجه‌فرنگی‌های خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید.

8. صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا 30 دقیقه آرام بپزد.

9. لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود.

10. درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب می‌کند و خمیر می‌شود.

11. درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.

12. برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را روی‌هم روی ترکیب پنیری بریزید.

در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع آموزش سایر غذاها کلیک کنید
ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز، شماره ؛ 24 آذر 1397
روزنامه اصفهان امروز
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین