برگزاری نخستین "جشنواره آش‌های زمستانی" نوش‌آباد

دبیر اولین جشنواره آش‌های زمستانی نوش‌آباد گفت: جشنواره آش‌های زمستانی با هدف تقویت گردشگری تغذیه و آشنایی گردشگران با غذاهای سنتی این شهر در محوطه ورودی مجموعه باستانی شهر زیرزمینی نوش‌آباد برگزار شد.

دبیر اولین جشنواره آش‌های زمستانی نوش‌آباد گفت: جشنواره آش‌های زمستانی با هدف تقویت گردشگری تغذیه و آشنایی گردشگران با غذاهای سنتی این شهر در محوطه ورودی مجموعه باستانی شهر زیرزمینی نوش‌آباد برگزار شد.
امیرحسین کاشی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم، اصلاح الگوی مواد غذایی و ایجاد فرصت بروز و ظهور استعدادهای پخت غذا از اهداف جشنواره آش‌های زمستانی نوش‌آباد بود.
وی افزود: در اجرای این جشنواره یک روزه، 30 نفر از بانوان اقدام به پخت آش کرده و گردشگران شهر زیرزمینی نوش‌آباد، نیز پس از صرف آن به هر شرکت کننده رأی دادند.
کاشی با اشاره به اهمیت تغذیه در سلامت جامعه تصریح کرد: استفاده از محصولات کشاورزی ارگانیک برای پخت غذاها، توجه به ارزش غذایی خانواده‌ها و پرهیز از مصرف غذاهای آماده و پرچرب یک ضرورت است.
دبیر نخستین جشنواره آش‌های زمستانی نوش‌آباد گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی در مناسبت‌های خاص می‌تواند منجر به ارتقای سطح نشاط اجتماعی در جامعه به‌ویژه در گروه بانوان و جوانان شود که نیازمند همکاری دستگاه‌های مربوط است.
وی افزود: پس از داوری آش‌های پخته شده در این جشنواره، ملیحه عصارزاده موفق به کسب بیشترین رأی و جایزه ویژه جشنواره شد.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار