نیازی به مراجعه به شرکت نفت برای رمز عبور کارت سوخت نیست

مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اصفهان گفت: نیازی به مراجعه حضوری مردم به شرکت ها و نواحی پخش نفتی برای پیگیری رمز عبور کارت سوخت نیست.

مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اصفهان گفت: نیازی به مراجعه حضوری مردم به شرکت ها و نواحی پخش نفتی برای پیگیری رمز عبور کارت سوخت نیست.
بهمن علیپور روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تعدادی از مالکان خودروها و موتور سیکلت ها، رمز عبور کارت های سوخت خود را فراموش کرده اند و با توجه به اطلاعیه جدید شرکت ملی پخش فراورده های نفتی به دنبال بازیابی آن هستند.
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی اعلام کرد که مالکان خودرو و موتور سیکلت‌های فاقد کارت سوخت باید درخواست خود را در سامانه این شرکت ثبت کنند.
وی با تاکید براینکه نیازی به مراجعه این افراد به شرکت های پخش فراورده های نفتی یا هرگونه اقدامی از سوی آنها در این زمینه نیست، گفت: مقرر است که رمز همه کارت‌ های سوخت بازیابی شود.
علیپور افزود: از زمانی که استفاده از کارت سوخت الزامی شد، زمانی که مالک خودرو یا موتورسیکلت نخستین بار برای سوخت‌ گیری به جایگاه مراجعه و کارت خود را وارد نازل کند، پیامی مبنی بر انتخاب رمز روی صفحه ارسال می شود و مالک می‌ تواند رمز جدید خود را انتخاب کند.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که کارت سوخت خودرو یا موتورسیکلت آنها مفقود شده است، می توانند با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ یا سامانه خدمات دولت همراه به نشانی www.mob.gov.ir یا دریافت و نصب رایگان برنامه(اپلیکیشن) خدمات دولت همراه یا شماره گیری کد دستوری *4# (ستاره 4 مربع) درخواست خود را ثبت کنند.
به گزارش ایرنا، استفاده از کارت سوخت قرار است بزودی اجباری شود. بر این اساس، مالکان خودروهای فاقد کارت سوخت طبق جدول زمانبندی تا بیست و چهارم آذر مهلت دارند از طریق دفترهای پلیس+10 و سامانه های اینترنتی به صورت رایگان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
بیش از 11 سال از آغاز نصب تجهیزات سامانه هوشمند سوخت در جایگاه‌های عرضه می‌گذرد و به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، 21 میلیون کارت بنزین برای خودروهای سراسر کشور صادر شده است.
اکنون هر لیتر بنزین معمولی به صورت تک نرخی یکهزار تومان به فروش می رسد.
در ماه های اخیر بدلیل افزایش نرخ دلار، اختلاف قیمت انواع سوخت در ایران و کشورهای همسایه بشدت افزایش یافته که این موضوع باعث رونق دوباره قاچاق شده است.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار