بامیه خانگی درست کنیم

بامیه خانگی درست کنیم

بامیه خانگی درست کنیم
8 خرداد 1396, 11:11 / کد خبر:6411
بامیه یکی از شیرینی‌های معروف سفره افطار ماه رمضان است. به‌جای خرید زولبیا و بامیه حاضری با این دستور یک بامیه خوش‌طعم خانگی با طعمی عالی درست کنید.

بامیه یکی از شیرینی‌های معروف سفره افطار ماه رمضان است. به‌جای خرید زولبیا و بامیه حاضری با این دستور یک بامیه خوش‌طعم خانگی با طعمی عالی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی :

آرد    1 فنجان

 آب   1 فنجان

 روغن مایع کمی کمتر از 1/2 از فنجان

شکر  1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ      2 عدد درشت

طرز تهیه بامیه خانگی 

آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. هنگامی‌که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط‌کنید. دوباره به مدت 3 الی 4 دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید.خمیر حاصل‌شده را در کاسه‌ای بریزید تا خنک شود. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای با چنگال بزنید، کمی جوش‌شیرین برای پف بیشتر در این مرحله به تخم‌مرغ‌ها بیفزایید. در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر بامیه را درحالی‌که در قیف با ( سر قیف شکوفه بزرگ ) ریخته‌اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه‌ها سرخ شود.

*تهیه شیره بامیه

برای تهیه شیره بامیه یک لیوان شکر را به همراه 1 لیوان آب و کمی گلوکز ( برای براق شدن آن ) و خیلی کم آب‌لیمو و مقداری گلاب برای طعم آن روی شعله قرار دهید و اجازه دهید قوام بیاید. در انتها بعد از سرخ شدن بامیه‌ها را در آن بغلطانید.  
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸، شماره 3718 ؛ 08 بهمن 1398
روزنامه اصفهان امروز سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین