آشنایی با خواص پوست سیب زمینی که شما را متعجب می کند

مصرف پوست سیب زمینی به خاطر دارا بودن برخی ویتامین ها، مواد معدنی و … باعث تامین نیاز های بدن می شود. از این رو در این مطلب به معرفی خواص پوست سیب زمینی می پردازیم.

مصرف پوست سیب زمینی به خاطر دارا بودن برخی ویتامین ها، مواد معدنی و … باعث تامین نیاز های بدن می شود. از این رو در این مطلب به معرفی خواص پوست سیب زمینی می پردازیم.
درمان فشار خون بالا، تسکین درد نقرس، رفع چین و چروک و تیرگی پوست، درمان ریزش مو، درمان زخم ناشی از سوختگی، درمان زخم معده، تقویت قلب و غیره از خواص سیب زمینی می باشد، چرا که سیب زمینی سرشار از کربوهیدرات(نشاسته)، بتاکارتون، پتاسیم، کلسیم، فیبر و انواع ویتامین ها می باشد. البته پوست سیب زمینی نیز از این قاعده مستثنی نیست و دارای فواید زیادی می باشد، بنابراین بهتر است سیب زمینی را پوستش مصرف نمایید. در ادامه این بخش می توانید، با خواص پوست سیب زمینی آشنا شوید.
خواص پوست سیب زمینی

  • پوست سیب زمینی حاوی آهن و ویتامین های B و C می باشد و همچنین سرشار از مواد معدنی، فیبر و … می باشد و فاقد کلسترول و چربی است و میزان کالری آن نیز کم می باشد، در نتیجه مصرف سیب زمینی با پوست باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.
فیبر موجود در پوست و گوشت سیب زمینی سبب تنظیم نوسانات قندن خون بدن می شود و همچنین باعث رفع گرسنگی می گردد.
مصرف سیب زمینی به همراه پوست به دلیل داشتن پتاسیم، سبب تامین ۱/۴ نیاز روزانه بدن به این ماده مغذی می شود. همچنین پوست و گوشت سیب زمینی منبع خوبی از ویتامین C می باشند، در نتیجه مصرف گوشت سیب زمینی باعث تامین ۲۰۰۰ کالری در یک رژیم غذایی و فراهم کردن ۳۳% نیاز روزانه بدن به ویتامین C می گردد، که پوست سیب زمینی سبب تامین ۱/۳ این مقدار می شود.
آب جوشانده پوست سیب زمینی نیز به عنوان یک راهکار خانگی برای درمان سفید شدن مو مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای جوان سازی پوست و رفع مشکلات پوستی استفاده از ماسک سیب زمینی نیز مفید می باشد.
پوست سیب زمینی به دلیل داشتن ویتامین K به عملکرد صحیح متابولیسم بدن کمک می کند و باعث تقویت سیستم عضلانی و عصبی می گردد. همچنین پوست سیب زمینی حاوی نیاسین (ویتامین B3) و آهن می باشد، که باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون و بهبود عملکرد سلول ها می شود.
از دیگر خواص پوست سیب زمینی در مقایسه با مزایای مصرف گوشت سیب زمینی این است که، آهن موجود در گوشت سیب زمینی ۴ برابر کمتر از میزان آهن موجود در پوست سیب زمینی می باشد و همچنین کلسیم موجود در گوشت سیب زمینی برابر با ۸ میلی گرم است در حالی مقدار کلیسم پوست سیب زمینی تقریبا ۲۰ میلی گرم می باشد.
البته به یاد داشته باشید، که زمانی می توانید از فواید پوست سیب زمینی و گوشت سیب زمینی بهره مند شوید که آن را بیشتر به صورت آب پز مصرف کنید و از خوردن مواد خوراکی همچون سس، کره و … در کنار آن پرهیز نمایید.
منبع : آرگا
ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار