سالاد گرم بادمجان و نخود؛ مخصوص گیاهخواران
0 -

سالاد گرم بادمجان و نخود؛ مخصوص گیاهخواران

سالاد گرم بادمجان و نخود؛ مخصوص گیاهخواران
20 دی 1397, 09:34 / کد خبر:67230
یک غذای خوشمزه و مناسب برای گیاهخواران با عطر زیره که به سادگی حاضر می‌شود.

وب‌سایت نمناک: یک غذای خوشمزه و مناسب برای گیاهخواران با عطر زیره که به سادگی حاضر می شود.

مواد لازم سالاد گرم بادمجان و نخود

  • نخود پخته 400 گرم
  • بادمجان 1 عدد متوسط
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 2 قاشق مرباخوری
  • دانه زیره سبز 1 قاشق مرباخوری
  • برگ گشنیز تازه به میزان دلخواه برای سرو سالاد

طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود

1. بادمجان را مکعبی خرد کرده و با کمی ادویه دلخواه روی سینی فر که کمی چرب شده گریل کنید تا بپزد.

2. روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط گرم کنید. زردچوبه و زیره سبز را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه در روغن تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.

3. اگر از کنسرو نخود استفاده نمی کنید 150 تا 200 گرم نخود را بپزید.

4. نخود پخته یا کنسرو نخود را آبکش کرده و به مخلوط ادویه جات اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که نخود ها کامل گرم شوند، تفت دهید.

5. بادمجان گریل شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.

6. غذا را با برگ گشنیز تزیین و سرو نمایید.

در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع آموزش سایر غذاها کلیک کنید
ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز، شماره 3436 ؛ 03 بهمن 1397
روزنامه اصفهان امروز
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین