دستور تهیه ترشی خرفه

این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است.برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می کند. حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تبهای گرم و صفراوی مفید است و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم بسیار خوب است. خونریزی از هر عضوی را قطع می کند و همچنین برطرف کننده چرک سینه می باشد. در ادامه طرز تهیه این ترشی خوش طعم و مقوی را به شما آموزش میدهیم.

مواد اصلی

  • سبزی خرفه: ۱ کیلوگرم
  • سیر رنده شده: ۱۰ حبه
  • نمک و فلفل تند: به مقدار لازم
  • سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم.و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند ولی هنوز تازه بماند .و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.

2. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم.روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.

3. و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.

در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع آموزش سایر غذاها کلیک کنید
ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار