فعالیت ۴۰ اکیپ بازرسی بهداشت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اصفهان
0 -

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان خبر داد:

فعالیت ۴۰ اکیپ بازرسی بهداشت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اصفهان

فعالیت ۴۰ اکیپ بازرسی بهداشت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اصفهان
12 اسفند 1397, 10:39 / کد خبر:71257
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز و ارتقای سلامت شهروندان در این ایام اداره بهداشت استان، بازرسی‌های بیشتری بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی دارد و ۴۰ اکیپ بازرس اداره بهداشت از این مراکز بازدید می‌کنند.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز و ارتقای سلامت شهروندان در این ایام اداره بهداشت استان، بازرسی‌های بیشتری بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی دارد و ۴۰ اکیپ بازرس اداره بهداشت از این مراکز بازدید می‌کنند.
حسین صفاری در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به بازدیدهای بازرسان اداره بهداشت استان از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی اظهار داشت: با نزدیک شدن به ایام نوروز، این بازرسی با شدت و حدت خاصی انجام می‌شود.
وی افزود: از اوایل بهمن، جلسات آموزشی و بازرسی‌های خاص ویژه اتحادیه‌داران مرتبط برگزار و موارد بهداشتی به آنها تذکر و ابلاغ شده است.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه به طور رسمی از اول اسفند ماه، بازدیدهای مستقیم از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی مانند هتل‌ها، رستوران‌ها، فست فودها، کبابی و بریانی‌ها، بستنی‌فروشی‌ها، کله‌پاچه و آش فروشی‌ها آغاز شده است، گفت: با شروع این بازرسی‌ها، 40 اکیپ مامور اداره بهداشت از تمام مراکزی که به هر نحوی با مواد غذایی و سلامت مردم جامعه مرتبط است، بازرسی و نظارت می‌کنند.
وی ادامه داد: در سطح شهر اصفهان 16 اکیپ بازرسی و در شهرستان‌های اصفهان 26 اکیپ بازرسی و در مجموع 40 اکیپ در کل استان به بازرسی و نظارت مواد غذایی می‌پردازند.
صفاری خاطرنشان کرد: در صورت وجود هر گونه تخلف توسط مراکز عرضه مواد غذایی، طبق قانون و با نظر مقامات قضایی با آنها برخورد می‌شود و هنگامی‌ که به اخطار بازرسان توجه نکنند، در زمان پیک مسافر از فعالیت واحدهای متخلف جلوگیری می‌شود.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به گرانی گوشت و جلوگیری از تخلفات در این زمینه اظهار داشت: بازرسی ویژه‌ای در واحدهایی که به هر نحو با گوشت سر و کار دارند، انجام می‌گیرد تا گوشت بهداشتی و سالم در اختیار مردم قرار گیرد.
وی افزود: سامانه 190 در کل ساعات شبانه‌روز آماده پاسخگویی به انتقادات و شکایات مردمی در زمینه مسائل بهداشتی مواد غذایی است.
ارسال دیدگاه

با نظرات سازنده خود ما را در بهبود هرچه بهتر کیفیت مطالب یاری نمایید.

عکس خوانده نمی شود
روزنامه اصفهان امروز پنج شنبه 2 خرداد 98، شماره 3518 ؛ 02 خرداد 1398
روزنامه اصفهان امروز پنج شنبه 2 خرداد 98
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین