مهر و موم واحد شیرینی پزی در اصفهان

با اجرای طرح نوروزی تشدید نظارت بر مراکز تولید و توزیع مواد غذایی یک واحد شیرینی پزی زیر زمینی غیر بهداشتی مهر و موم شد.

با اجرای طرح نوروزی تشدید نظارت بر مراکز تولید و توزیع مواد غذایی یک واحد شیرینی پزی زیر زمینی غیر بهداشتی مهر و موم شد.
به گزارش صدا و سیما؛ کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما گفت: در آستانه نوروز 98 و در راستای طرح تشدید نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک واحد زیر زمینی و غیر بهداشتی تهیه و تولید شیرینی در اصفهان مهر و موم شد.


هوشنگ طاهری با بیان اینکه بازرسان مراکز بهداشت در سراسر استان به صورت شبانه روزی و در طول سال بر اصناف مختلف نظارت می کنند، افزود: این طرح نوروزی تا 17 فروردین سال آتی در استان اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: نظارت بازرسان بهداشت محیط بر مراکز بین راهی، رستوران ها، آجیل پزی ها، هتل ها در این ایام نیز تشدید می شود.
ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار