پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی آبان ماه برگزار می‌شود

پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی، ۲۹ و ۳۰ آبان ماه سال جاری هم‌زمان با هفته جهانی کارآفرینی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، ثبت‌‌نام بخش‌های مسابقه‌‌ای جشنواره پانزدهم، از اول اردیبهشت‌ماه آغاز شده و مهلت ثبت‌‌نام تخفیف‌‌دار تا پایان خردادماه و مهلت نهایی نیز پایان تیرماه خواهد بود.

پانزدهمین دوره جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی با تغییرات جدیدی از جمله تغییر در نحوه ثبت‌‌نام متقاضیان در بخش‌های مسابقه‌‌ای کار خود را آغاز کرده است. در این دوره شرکت‌کنندگان با ارائه یک ویدیو پنج‌دقیقه‌ای، ثبت‌نام می‌کنند.

از دیگر تغییرات این دوره می‌‌توان به بخش‌بندی‌های جدید در کارگروه‌های مسابقه‌ای با هدف توسعه دامنه اثرگذاری این جشنواره و نفوذ قدیمی‌ترین رویداد کارآفرینی کشور اشاره کرد.

تغییرات در کارگروه مسابقه‌ای طراحان کسب‌وکار با نگاه ویژه به جوانان خلاق دارای ایده‌های نو و تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی دانشگاهی صورت گرفته است. تلاش می‌شود در این بخش، ایده‌های نویی که قابلیت تجاری‌سازی آن قابل‌اثبات است، پذیرش شده و مورد ارزیابی قرار گیرد. در این بخش، الزامی به راه‌اندازی کسب‌وکار وجود ندارد و صرف اینکه ایده موردنظر در قالب فایل پاورپوینت ارائه شود، کفایت می‌کند.

بخش جوان با شعار «یک ایده خوب، یک تیم خوب» به منظور ایجاد فضای مناسب برای رقابت جوانان شامل شرکت‌کنندگانی می‌شود که سن آن‌ها تا زمان برگزاری جشنواره حداکثر ۲۴ سال تمام باشد.

بخش دانشجویی نیز با شعار «از پایان‌نامه به کسب‌وکار» با هدف تسهیل و تشویق دانشجویان به تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی شامل شرکت‌کنندگانی می‌شود که یکی از دستاوردهای پژوهشی خود در دانشگاه‌ها را با اخذ مجوز از دانشگاه مربوطه تبدیل به طرح کسب‌وکار کنند.

بخش آزاد نیز با شعار «حل مسائل اساسی و چالش‌های کشور» شامل شرکت‌کنندگانی است که یا شرایط شرکت در دو بخش جوان و دانشجویی را نداشته و یا علاقه‌مند به شرکت و رقابت در بخش آزاد هستند. مخاطبان این بخش شخصیت‌های حقیقی یا حقوقی هستند که بتوانند امکان‌سنجی ایده نوآورانه مبتنی بر فناوری خود را ارائه دهند. همچنین طر‌‌‌‌‌ح‌های معرفی شده به جشنواره در زمان ثبت‌نام نباید تجاری‌سازی (درآمدزایی) شده باشند.

سه شرط اصلی شرکت‌ها جهت حضور در این بخش، نوآوری و فناوری در تولید محصول یا ارائه خدمت، عرضه محصول یا خدمت به بازار و تولید ثروت انجام شده باشد و نیز حداقل ۵۱ درصد سهام متعلق به بخش خصوصی باشد.

به علت انجام داوری در شرایط برابر برای شرکت‌ها، داوری در سه بخش شرکت‌های نوپا، رشد یافته و شرکت‌های فن‌آفرین دارای تاثیرات اجتماعی با توجه به تشخیص اعضای کارگروه فن‌آفرینان انجام می‌پذیرد.

جایزه فناوری صنعت‌ساز دکتر محمود شیخ زین‌الدین نیز به برترین طرح‌های فناورانه‌ای که به مرحله تولید انبوه رسیده و بر اساس آن خط تولید یا کارخانه ایجاد شده، اعطا خواهد شد. این جایزه به منظور گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر محمود شیخ زین‌الدین، معاون فقید نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رئیس پیشین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و رئیس جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی و توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بنیان‌گذاری شده است.

نکته مهم و قابل‌توجه برای شرکت‌کنندگان جشنواره پانزدهم این است که امکان ثبت‌نام مستقیم در بخش فرصت‌های سرمایه‌گذاری به‌صورت جداگانه وجود ندارد و آن گروه از شرکت‌کنندگان که در یکی از بخش‌های «طراحان کسب‌وکار» و «فن‌آفرینان» حداقل امتیازات لازم را کسب کرده باشند، به‌طور مستقیم به بخش فرصت‌های سرمایه‌گذاری راه پیدا خواهند کرد.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار