طرز تهیه مربای شلیل

طرز تهیه مربای شلیل

طرز تهیه مربای شلیل
9 تیر 1399, 13:43 / کد خبر:729858
در گزارش زیر طرز تهیه مربای شلیل را آموزش می‌دهیم.
در گزارش زیر طرز تهیه مربای شلیل را آموزش می‌دهیم.
مواد لازم: 
شلیل= یک کیلو گرم
شکر = ۸۰۰ گرم
طرز تهیه:
شلیل‌ها رو بشورید و خوب خشک کنید و پوست بگیرید و در اندازه دلخواه برش بزنید سعی کنید از شلیل‌هایی استفاده کنید که سفت باشن.
شلیل‌ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید و اجازه بدید حداقل بیست ساعت داخل یخچال بمونه.
بعد بذارید روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کم کم کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوش رنگتر بشه کم کم که جوشید شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه داخل فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
روزنامه اصفهان امروز شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰، شماره 4229 ؛ 13 آذر 1400
روزنامه اصفهان امروز شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین