طرز تهیه دسر آلبالو

طرز تهیه دسر آلبالو

طرز تهیه دسر آلبالو
23 تیر 1399, 14:11 / کد خبر:731108
در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم.
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
یک لیوان کاملا فشرده آلبالوی رسمی (طبیعی) بدون هسته و یک سوم لیوان آب که روی هسته‌ها ریخته بودم تا رنگشو پس بدن و دو قاشق غذاخوری شکر رو میکس میکنیم.
حالا یک ق غ سر پر نشاسته ذرت و یک ق غ آرد و شش ق غ شکر و کمی وانیل رو توی ظرف میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم.
دو لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.
وقتی غلیظ شد پوره آلبالو رو بهش اضافه کرده و یکی دو دقیقه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.
حالا صدگرم خامه صبحانه رو هم میزنیم و بهش اضافه میکنیم و بعدش توی ظرف سرو میریزیم و میذاریم خنک بشه.
نوش جان.
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی‌شود
روزنامه اصفهان امروز چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹، شماره 3944 ؛ 05 آذر 1399
روزنامه اصفهان امروز چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین