طرز تهیه بستنی

طرز تهیه بستنی

طرز تهیه بستنی
11 مرداد 1399, 14:56 / کد خبر:732848
در این مطلب قصد داریم روش تهیه بستنی مقوی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  بستنی مقوی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
-۵۰۰ میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب)
-۲۰۰ گرم شیرعسلی {۱/۲ قوطی}
خامه تازه -۱۰۰ گرم
پسته -۷۵ گرم
بادام ریز خرد شده
زعفران دم کرده
طرز تهیه:
۱. شیر، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه‌ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه‌ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید.
۲. بادام، پسته و زعفران رو اضافه کنید.۵ دقیقه‌ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.
۳. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته، سیخ‌های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید، محکم روشو با فویل بپوشونید و یک شب فریز کنید.
۴- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت‌تر بیرون بیاد.
۵- با گلبرگ‌های گل رز، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید.
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی‌شود
روزنامه اصفهان امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، شماره 3856 ؛ 15 مرداد 1399
روزنامه اصفهان امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین