آموزش طرز تهیه مربای شاه توت خانگی

آموزش طرز تهیه مربای شاه توت خانگی

آموزش طرز تهیه مربای شاه توت خانگی
15 مرداد 1399, 07:37 / کد خبر:733274
خواص شاه توت بسیار زیاد است و این میوه به صورت خام و پخته به شکل مارمالاد و مربا مصرف می‌شود. مربای شاتوت خون ساز است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به کم‌خونی مفید است.
از شاه‌توت‌های جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماه‌های بعد ذخیره کنید.
آموزش طرز تهیه مربای شاه توت خانگی و مجلسی در منزل

مواد لازم:

شاه‌توت: ۱ کیلو
شکر: ۵ لیوان
آبلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری
آب جوش: ۷ لیوان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاه‌توت‌هایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.
۲. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.
۳. شاه‌توت‌های داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که باقی مانده به عنوان مربا کنار بگذارید.
۴. بعد از اینکه شربت و مربا سرد شد آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی‌شود
روزنامه اصفهان امروز دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹، شماره 3899 ؛ 07 مهر 1399
روزنامه اصفهان امروز دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین