مارمالاد زردآلو + دستور تهیه

مارمالاد زردآلو + دستور تهیه

مارمالاد زردآلو + دستور تهیه
23 مرداد 1399, 07:55 / کد خبر:734031
در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع مارمالاد خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه  مارمالاد زردآلو آشنا کنیم با ما همراه باشید.
مواد لازم
زردآلو
۱ کیلوگرم
شکر
۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین
۱ قاشق غذا خوری
آب
نصف استکان
جوهر لیمو
نوک قاشق چای خوری
زعفران دم کرده (اختیاری)
۱ قاشق غذا خوری
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
۱. زردآلو رو شسته و هسته آن را جدا کنید
۲. سپس زردآلو رو با گوشت کوب برقی یا داخل غذاساز پوره کنید
۳.شکر رو به زردآلو اضافه کرده حدودا یک ساعت استراحت دهید
۴.سپس روی حرارت قرار داده و جوهر لیمو رو اضافه کنید
۵.وقتی شروع به کف کردن کرد کف روی زردآلو‌ها رو حتما جمع کنید
۶.باید حرارت متوسط باشد وهرازگاهی هم بزنید تا ته نگیرد
۷.پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیده سپس به روش بنماری روی بخار کتری حل کنید
۸.وقتی مارمالاد به غلظت کافی رسید ژلاتین بنماری رو اضافه کرده هم بزنید وشعله رو خاموش کنید
۹.اگر دوست داشتید مارمالاد زرد‌تر باشه اواسط پخت زعفران هم بزنید، ولی اگر خود زردآلوهاتون رنگ زرد خوبی داشت نیازی نیست.
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی‌شود
روزنامه اصفهان امروز سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹، شماره 3900 ؛ 08 مهر 1399
روزنامه اصفهان امروز سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین