انتقال کرونا از طریق مواد غذایی منجمد امکان پذیر است؟

انتقال کرونا از طریق مواد غذایی منجمد امکان پذیر است؟

انتقال کرونا از طریق مواد غذایی منجمد امکان پذیر است؟
6 مهر 1399, 11:29 / کد خبر:738902
متخصص بیماری‌های عفونی گفت:مواد غذایی منجمد ناقل ویروس کرونا نیستند و این ویروس در درجه منفی ۲۰ تا منفی ۷۰ از بین می‌رود.
 مسعود مردانی درباره انتقال کرونا از طریق مواد غذایی منجمد بیان کرد: ماندگاری ویروس کرونا بر روی مواد غذایی منجمد شده در درجه منفی ۲۰ تا منفی ۷۰ از بین می‌رود و مردم نگرانی در این زمینه نداشته باشند.
وی اظهار داشت: احتمال پیدا کردن تماس با سطوح آلوده به ویروس کرونا از طریق فروشگاهها، وسایل حمل و نقل عمومی بیشتر از مواد غذایی منجمد شده است، ویروس‌ها در فضای انجماد زنده نمی‌مانند و اثرپذیری انتقال به افراد را ندارند.
متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: میزان ویروس موجود در غذا‌های منجمد به اندازه‌ای نیست که خطری برای افراد داشته باشد، ویروس‌ها در واقع انگل‌های داخل سلولی هستند و نمی‌توانند در خارج از سلول‌های میزبان، تولید مثل کنند. آن‌ها روی یک بسته‌بندی غذایی یا گوشت منجمد، فقط در انتظار از بین رفتن هستند..
مردانی تاکید کرد:برخلاف باکتری‌ها، ویروس‌ها ممکن است ساعت‌ها یا روز‌ها روی یک سطح بمانند، اما آن‌ها در این شریط کاملا شکننده بوده و قادر به انتقال عفونت نیستند.
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی‌شود
روزنامه اصفهان امروز پنج شنبه ۸ آبان ۱۳۹۹، شماره 3922 ؛ 08 آبان 1399
روزنامه اصفهان امروز پنج شنبه ۸ آبان ۱۳۹۹
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین