مواد غذایی ضد سرطانی را بشناسیم/نقش حیاتی ویتامین ها

مواد غذایی ضد سرطانی را بشناسیم/نقش حیاتی ویتامین ها

مواد غذایی ضد سرطانی را بشناسیم/نقش حیاتی ویتامین ها
30 مهر 1399, 07:33 / کد خبر:741439
یک متخصص تغذیه در خصوص توصیه های غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان به معرفی منابع طبیعی مفید در این زمینه پرداخت.
سید ضیاءالدین مظهری،  گفت: عموم افراد جامعه با مصرف سبد غذایی اشتباه در معرض خطر ابتلا به سرطان ها هستند. سبد غذایی پر چرب و کم فیبر، نوشیدن نوشابه های گازدار از هر نوع و الکل، راه را برای افزایش رادیکال های آزاد و آمادگی بدن برای سرطان فراهم می کنند.
وی افزودد: مصرف آنتی اکسیدان هایی مانند سبزیجات، مغز دانه ها و پروتئین ها می تواند به شکل قابل توجهی از ابتلا به انواع سرطان ها جلوگیری کند. همچنین از مصرف ویتامین C که در سبزیجات و میوه ها به وفور یافت می شود نباید غافل شد. برای مثال مصرف پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، سبزی جعفری منبع غنی از این ویتامین هستند.
مظهری با اشاره به مصرف ویتامین A جهت جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان ها، اظهار داشت: سبزیجاتی مانند هویج و فلفل دلمه ای منبع غنی از ویتامین A هستند و نباید مصرف آنها را فراموش کرد. همچنین مصرف مغز دانه هایی مانند تخم شربتی، تخم کتان و کنجد منبع غنی از ویتامین E  هستند که مصرف آنها برای این منظور باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی در پایان گفت: ویتامین D  از آن دسته ویتامین هایی است که تامین آن جهت جلوگیری از بسیاری از بیماری ها اعم از دیابت و بیماری های کبد و کلیه مفید واقع خواهد شد اگرچه که منبع بسیار خوب این ویتامین نور خورشید است و در سبد غذایی ما به مقدار کمتری حضور دارد اما مصرف شیر و ماهی به دفعات زیاد می تواند درصد زیادی از این ویتامین را تامین کند. توجه به این نکته ضروری است که برای مقابله با هر بیماری و پیشگیری از ابتلا به آن باید اطلاعات درستی از منابع غذایی و میزان مصرف آنها در دست داشته باشیم.
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی‌شود
روزنامه اصفهان امروز پنج شنبه ۶ آذر ۱۳۹۹، شماره 3945 ؛ 06 آذر 1399
روزنامه اصفهان امروز پنج شنبه ۶ آذر ۱۳۹۹
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین