چیز کیک لبو + طرز تهیه

چیز کیک لبو + طرز تهیه

چیز کیک لبو + طرز تهیه
2 بهمن 1399, 07:52 / کد خبر:749092
در مطلب زیر طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
 امروز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک لبو را به شما  آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم پایۀ چیزکیک
بادام زمینی بو داده و پوست گرفته ...... ۲۰۰ گرم
بیسکویت کرمدار شکلاتی.... ۲۰۰ گرم
خرمای هسته گرفته ... ۸ عدد
کرۀ آبکرده.... ۵۰ گرم
مواد لازم برای مایۀ چیزکیک
پورۀ لبو ..... ۲۰۰ گرم
عسل..... دو قاشق سوپخوری
شکر.... ۷۵ گرم
وانیل... یک دوم قاشق چایخوری
خامۀ قنادی .... ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ... ۲۰۰ گرم
گلاب .... ۲۲۰ میلی لیتر
شیر .... ۲۲۰ میلی لیتر
آب لیموی تازه.... یک قاشق چایخوری
دارچین... یک قاشق چایخوری
ژلاتین.... ۳ قاشق سوپخوری
آب سرد..... ۱۲۰ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
روش‌تهیه
بادام زمینی را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام زمینی خرد شود. آن گاه بیسکوییت و خرما را نیز بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا این مواد خرد و با هم مخلوط شوند. سپس کره را افزوده و همۀ مواد را باهم مخلوط کنید و آن را در قالب کمربندی به قطر ۲۳ سانتیمتر بریزید و فشار دهید تا انسجام لازم را داشته باشد. حالا قالب را ده دقیقه در فریزر قرار دهید. اکنون مایۀ چیز کیک را فراهم کنید و روی مواد پایه در قالب بریزید. چیز کیک را دست کم ۴-۶ ساعت در یخچال بگذارید تا آمادۀ مصرف شود.
روش تهیۀ مایۀ چیز کیک
همۀ مواد را به جز ژلاتین و آب در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آن گاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. سپس محلول ژلاتین را به مایۀ چیز کیک بیفزائید و مخلوط کنید.
ارسال دیدگاه

نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید

عکس خوانده نمی‌شود
روزنامه اصفهان امروز پنج شنبه 1۳اسفند ۱۳۹۹، شماره 4025 ؛ 14 اسفند 1399
روزنامه اصفهان امروز پنج شنبه 1۳اسفند ۱۳۹۹
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین