طرز تهیه کباب گوشت و بلغور

طرز تهیه کباب گوشت و بلغور

طرز تهیه کباب گوشت و بلغور
15 اردیبهشت 1400, 11:05 / کد خبر:757778
در گزارش زیر طرز تهیه کباب گوشت و بلغور را به شما آموزش می‌دهیم.
کباب گوشت و بلغور یه غذای خوشمزه و مقوی که میشه به عنوان ناهار یا شام میشه استفاده کرد. این غذا حتی به عنوان کباب لاکچری توی مهمونی‌ها استفاده کرد.
مواد لازم
 ۱ عدد پیاز (رنده شده)
 ۱ عدد سیر (رنده شده)
 ۱ عدد تخم مرغ
 ۱/۴ قاشق چای خوری پاپریکا
 ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
 ۱ قاشق چای خوری نمک
 ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
 ۲۵۰ گرم گوشت (چرخ کرده)
 ۱/۲ پیمانه بلغور گندم
 به میزان لازم روغن
 به میزان لازم آویشن و دارچین

دستور تهیه
تمام مواد رو با گوشت و بلغور مخلوط کرده تا به خورد هم برند. مواد آماده شده رو برای ده دقیقه توی فریزر قرار میدیم، توی این مدت گوشت یخ نمیزنه فقط برای بهتر حالت دادن گوشت هست.
گوشت رو بصورت کوفته‌هایی به شکل انگشت در آورده و ماهیتابه رو چرب کرده و کوفته‌ها رو توی اون قرار داده تا هم رو و هم زیر کوفته‌ها کمی سرخ بشه.
فر رو از قبل گرم کرده، قسمت گریل رو روشن کرده و کوفته‌ها رو در قسمت پایین فر به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار میدیم.
روزنامه اصفهان امروز شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰، شماره 4229 ؛ 13 آذر 1400
روزنامه اصفهان امروز شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین