کباب شهزاده ترک + طرز تهیه

امروز قصد داریم طرز تهیه یک نوع کباب خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

کباب شهزاده ترک + طرز تهیه

امروز قصد داریم طرز تهیه کباب شهزاده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
گوشت گوسفندی یا گوساله، خردشده...... ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم
بادنجان...... ۴ عدد
پیاز خردشده ....۲ عدد
سیر ریزشد .....۳ حبه
فلفل سبز تند، خردشده...... ۵ عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ترکیه‌ای (پول بیبر) و آویشن..... به مقدار لازم
رب..... ۱ قاشق سوپ‌خوری
گوجه‌فرنگی.... ۲ عدد
روغن برای سرخ‌کردن..... به مقدار لازم
روش‌تهیه
گوشت را بپزید. بادنجان‌ها را راه‌راه پوست کنده و مکعبی خرد کنید، سپس ۱۵ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود و بعد با دستمال آشپزخانه خشک کرده و سرخ کنید. بادنجان‌های سرخ‌شده را کف ظرف پیرکس پهن کنید. در ماهی‌تابه ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. وقتی پیاز‌ها سبک شدند سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید، سپس گوشت پخته‌شده را افزوده و کمی از آب گوشت هم در مواد بریزید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر ادویه‌ها را بیفزایید و مواد گوشتی را روی بادنجان‌ها بریزید. رب را در مقداری آب گوشت حل کرده و روی مواد بریزید، سپس روی غذا گوجه‌فرنگی و فلفل چیده و با کاغذ فر که کمی نمدار شده روی آن را بپوشانید و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید، پس از ۳۰ دقیقه غذا آماده سرو می‌باشد.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار