کباب کوفته‌ ترکی + دستور تهیه

کباب کوفته‌ ترکی + دستور تهیه

کباب کوفته‌ ترکی + دستور تهیه
16 شهریور 1400, 14:05 / کد خبر:772858
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع فینگر فود خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
امروز قصد داریم طرز تهیه کباب کوفته‌ای را به شما آموزش می دهیم.
مواد مورد نیاز
مواد لازم برای مایه گوشت کباب:
گوشت گوساله چرخ‌کرده..... ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفند چرخ‌کرده...... ۲۰۰ گرم
پیاز، ریز رنده‌شده.... ۱ عدد
سیر، ریز رنده‌شده....... ۲ عدد
آرد سوخاری...... ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ ....۱ عدد
فلفل قرمز ترکیه‌ای..... ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز، زیره و فلفل شیرین ..... از هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه...... به مقدار لازم
مواد لازم برای مخلوط کبابی
بربری ماشینی، مکعبی‌خردشده...... ۲ عدد
کره..... ۵ قاشق سوپ‌خوری
بادنجان کبابی، خردشده....۴ عدد
سیر...... ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه از هر کدام...... ۱ قاشق چای‌خوری
ماست چکیده زده‌شده....... ۲۰۰ گرم
روغن مایع...... ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری
پیاز کوچک .....۱۵۰ گرم
قارچ خردشده..... ۱۵۰ گرم
فلفل سبز، حلقه‌ای‌شده .....۳ عدد
گوجه گیلاسی ......۱ پیمانه
آویشن تازه....... ۴ شاخه
روش‌تهیه
گوشت‌ها را در کاسه‌ای بریزید، پیاز و سیر را افزوده و مخلوط کنید، سپس آرد سوخاری، تخم‌مرغ، نمک و ادویه‌ها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهید، گوشت را در یخچال استراحت دهید.
از گوشت تکه‌هایی کوچک کنده و به صورت قلقلی درآورید. بربری ماشینی خردشده را با ۳ قاشق سوپ‌خوری از کره آب‌کرده در ماهی‌تابه تفت دهید و سپس در ظرف سرو بریزید. بادنجان‌های کبابی را با سیر در باقی‌مانده کره تفت دهید و پس از این که با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کردید روی نان‌ها بریزید. ماست چکیده را هم روی مخلوط بادنجان‌ها بریزید. در ماهی‌تابه‌ای نچسب روغن را داغ کنید، ابتدا پیاز‌های کوچک را ریخته و کمی تفت دهید، سپس قلقلی‌ها را افزوده و تفت دهید، قارچ‌ها را هم بیفزایید، به تفت‌دادن ادامه دهید و در اواخر پخت فلفل سبز را ریخته و کمی تفت دهید، هنگامی که کوفته‌ها پخته شدند ۲ قاشق سوپ‌خوری کره به آن افزوده و کمی کوفته‌ها را در کره سرخ کنید، نمک و فلفل سیاه زده و ماهی‌تابه را از روی حرارت بردارید. گوجه‌های گیلاسی را به چهار قسمت تقسیم کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوجه‌ها با حرارت ماهی‌تابه نرم شوند، سپس مخلوط آماده‌شده را در ظرف سرو روی بقیه مواد ریخته و با آویشن تزیین کنید. غذا را گرم سرو نمایید.
روزنامه اصفهان امروز شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰، شماره 4223 ؛ 06 آذر 1400
روزنامه اصفهان امروز شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین