دستور تهیه مربای گل گاوزبان

دستور تهیه مربای گل گاوزبان

دستور تهیه مربای گل گاوزبان
3 آبان 1400, 09:33 / کد خبر:778587
مربای گل گاوزبان با خواص آرام بخشی که دارد می تواند یک مربای مناسب برای وعده صبحانه و شروع آرام بخش روزانه باشد.
شاید تا به حال اسم مربای گل گاوزبان به گوشتان نخورده باشد ولی این مربا به قدری خوشرنگ و خوش طعم و آرامش بخش است که مسلما شما را جذب خواهد کرد.
گل گاوزبان جزو گیاهان دارویی محسوب می شود که دارای ویتامین سی و بی بتاکاروتن ، اسید های چرب و مواد معدنی زیاد از جمله کلسیم و پتاسیم ، روی و آهن است و به دلیل خاصیت آرام بخشی که دارد معروف شده است.
 
گل گاوزبان طبعی گرم و خشک دارد و برای درمان افسردگی ، بیماری های عصبی و دوره قاعدگی و یائسگی مفید است. جوشانده گل گاوزبان با عسل درمان سرفه های خشک زمستان است و به کاهش ورم حفره های بینی ، گرفتگی صدا ، گلودرد و تنگی نفس کمک می کند.
مصرف مربای گل گاوزبان در صبحانه به شما کمک می کند که روزتان را با آرامش بهتری سپری کنید.
 

مربای گل گاوزبان تازه

مواد لازم مربای گل گاوزبان تازه

گل گاو زبان تازه250 گرم
شکر500 گرم
آب2 پیمانه
لیمو ترش تازهنصف یک عدد
 
طریقه درست کردن مربای گل گاوزبان , مربای گل گاوزبان تازه ,مربای گل گاوزبان با لیمو عمانیطرز تهیه مربای گل گاوزبان تازه
 

طرز تهیه مربای گل گاوزبان تازه

گل گاوزبان تازه را با نصف پیمانه آب بگذارید به مدت 1 – 2 ساعت دم بکشد و گلبرگها کاملا بپزند.
شکر و 2 پیمانه آب را در قابلمه ریخته و بجوشانید تا قوام آید.

گل گاوزبان دم کشیده را به شهد اضافه کنید.
یک لیمو را از وسط نصف کرده ، هسته هایش را خارج کنید و اجازه دهید ریزجوش بزند و به غلظت مناسب برسد.
شعله را خاموش کرده و لیمو را از مربا خارج نموده در شیشه در بسته در یخچال نگهداری نمایید.
 
مربای گل گاوزبان تازه ,مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی  , خواص مربای گل گاوزبانمربای گل گاوزبان خشک
 

مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی

مواد لازم مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی

 
آب2 پیمانه
شکر2 پیمانه
لیمو عمانی2 عدد
گل گاو زبان250 گرم
آب لیمو تازه۱ قاشق چایخوری
 
مربای گل گاوزبان با عسل , شربت گل گاوزبان , دستور پخت مربای گل گاو زبانطرز تهیه مربای گل گاوزبان خشک با لیموعمانی
 

طرز تهیه مربای گل گاوزبان خشک با لیمو عمانی

برگ های گل گاوزبان را به خوبی بشویید تا خاکش گرفته شودو در صورت نیاز به مدت 1 شب در آب سرد بخیسانید تا کاملا خاکش جدا شود. سپس با 1 پیمانه آب بجوشانید تا کاملا نرم شوند.
لیموعمانی را از چند ساعت قبل خیس کنید.
 
برای تهیه شربت 1 پیمانه آب را به همراه شکر روی شعله متوسط بجوشانید .
لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کرده به شربت بیفزایید وو به جوشاندن شربت ادامه دهید تا غلیظ و کشدار شود.
 
گل گاوزبان را به همراه آبی که در آن جوشیده است به شربت اضافه کرده و 20 دقیقه بجوشانید.
در این مدت اصلا شربت را هم نزنید که بعدا شکرک نزند.
لیمو عمانی را خارج کرده و آب لیموی تازه را به مربا اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش کنید.
در صورت تمایل میتوانید به این مربا عصاره هل یا وانیل اضافه کنید.
روزنامه اصفهان امروز دوشنبه ۸ آذر ۱۴۰۰، شماره ؛ 08 آذر 1400
روزنامه اصفهان امروز دوشنبه ۸ آذر ۱۴۰۰
  • آخرین ها
  • پربحث ترین
  • پرمخاطب ترین