طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ

ساندویچ جگر و قارچ یکی از ساندویج‌های جدیدی است که طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ

نمناک طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ را منتشر کرد.

مواد لازم ساندویج جیگر و قارچ

جگر:۳۰۰ گرم
قلوه: یک عدد به دلخواه
پیاز: ۱ عدد متوسط
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل:۲ عدد
نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه: به میزان لازم
گوجه، خیار شور، کاهو: به میزان لازم

طرز تهیه ساندویج جگر و قارچ

برای تهیه‌ای ساندویج خوشمزه ابتدا جگر و قلوه را به صورت مربع مربع خرد کنید سعی کنید جگرتان اندازه‌های مناسبی داشت باشد بیش از حد ریز نکنید. جگر‌ها را درون یک تابه بریزید و با مقداری روغن آن را تفت دهید بعد از یک دقیقه پیاز‌هایی را که به صورت نگینی خرد کرده اید را به جگر‌ها اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.
به مقدار دلخواهتان قارچ را به همراه چند عدد فلفل سبز خرد کنید و درون تابه بریزید و با جگر‌ها سرخ شان کنید.
بعد از اینکه جگر‌ها و قارچ‌ها سرخ شده و آبشان گرفته شد ۲ قاشق غذاخوری رب به همراه ادویه‌های دلخواهتان به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از اینگه از طعم و رنگ جگر‌ها راضی شدید تابه را روی سطح کارتان قرار بدهید. حال زمان پر کردن ساندویج‌ها می‌باشد، نان باگت را باز کنید درون آن را خالی کنید و مقداری از مواد جگر را درون آن بریزید.
شما می‌توانید ساندویج جگر را با هر ماده دیگری که نیز دوست دارید ترکیب کنید می‌توانید از فلفل دلمه‌ای، گوجه، ذرت و پنیر و هر چیزی دیگری که دوست دارید ترکیب کنید.
حال درون آن را با موادی که دوست دارید مثل کاهو، کلم، قارچ، فلفل، سس، خیارشور، گوجه و ... پر کنید. نوش جانتان غذای شما حاضر است.
ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار