جزییات جدید از سقوط بوئینگ ۷۳۷ مسافری اوکراینی

یک فروند هواپیمای بوئینگ اوکراینی پس از بلند شدن از فرودگاه امام خمینی (ره) در حوالی پرند و شهریار در استان تهران، سقوط کرد. جزئیات کامل را در ادامه بخوانید.

جزییات جدید از سقوط بوئینگ ۷۳۷ مسافری اوکراینی

یک فروند هواپیمای بوئینگ اوکراینی پس از بلند شدن از فرودگاه امام خمینی (ره) در حوالی پرند و شهریار در استان تهران، سقوط کرد.
به گزارش «انتخاب»، به نقل از خبرگزاری ها مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)‌ ضمن تأیید این خبر، در این‌باره به فارس گفت: این هواپیما از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کیف پرواز می‌کرد که بین پرند و شهریار دچار سانحه شد و سقوط کرد.
بنابراین گزارش پیش بینی می‌شود به علت سابقه زیاد بروز نقص فنی در هواپیماهای بوئینگ 737، این حادثه نیز به علت ‌نقص فنی رخ داده است.
‌این هواپیما به همراه کرو (خدمه پروازی) 180 نفر سرنشین‌ داشته است.
بنابراین گزارش هواپیمای مذکور بوئینگ 8-737 متعلق به ایرلاین اوکراینی(UIA) با ریجستر UR-PSR بوده است.
۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه جان باختند
سخنگوی شهر فرودگاهی امام‌خمینی گفت: ۱۶۷ مسافر و ۹ کرو پرواز هواپیمایی اوکراینی که صبح امروز فرودگاه امام را به مقصد کیف اوکراین ترک می‌کرد در پی سقوط در حوالی شهر جدید پرند درگذشتند.
«علی کاشانی» صبح چهارشنبه گفت: هواپیمای اوکراینی که صبح امروز تهران را به مقصد کیف در اوکراین ترک می‌کرد حوالی شهر جدید پرند در استان تهران به دلیل حادثه آتش سوزی دچار نقص فنی شد و سقوط کرد.
وی گفت: بوئینگ ٧٣٧ هواپیمایی اوکراین ۱۶۰ مسافر و ۹ خدمه پرواز داشت که جان خود را در این حادثه از دست دادند.
سخنگوی شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی خبر داد که به زودی لیست مسافران ایرانی و خارجی حادثه سقوط هواپیمایی بوئینگ اوکراینی در نزدیکی شهر جدید پرند اعلام می شود.


سازمان هواپیمایی: خلبان تماسی با برج مراقبت نداشت / او تا پیش از سقوط وضعیت اضطراری اعلام نکرده بود / محل سقوط مسکونی نبود
رئیس کمیسیون بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی گفت: خلبان بوئینگ ۷۳۷ اوکراینی تا پیش از سقوط، اعلام وضعیت اضطراری نداشت.
حسن رضایی‌فر ‌با بیان اینکه تیم بررسی سانحه و اینجانب در حال حاضر در سایت حادثه بوئینگ ۷۳۷ حضور داریم، گفت: ‌هواپیمای ۷۳۷ اوکراینی ‌پنج دقیقه پس از پرواز از فرودگاه امام خمینی (ره) حوالی شهریار و پرند، سقوط کرده است.
وی با بیان اینکه مسیر پرواز تهران-کیف بود، اضافه کرد: محل وقوع حادثه مسکونی نبوده است.
رئیس کمیسیون بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی درباره ارتباط خلبان با برج مراقبت گفت: این پرواز از اپروچ فرودگاه امام خمینی (ره) خارج شده بود و وارد اپروچ مهرآباد شده بود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا خلبانی ارتباطی با برج مراقبت داشته و اعلام وضعیت اضطراری کرده است؟ بیان کرد: خلبان هیچ تماسی با اپروچ مهرآباد نداشته است.
رئیس کمیسیون بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی یادآور شد: همچنین خلبان این بوئینگ ۷۳۷ اعلام وضعیت اضطراری تا پیش از سقوط نداشته است.
سازمان هواپیمایی: بیشتر مسافران هواپیمای اوکراینی، ایرانی بودند
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: اکثر مسافران پرواز هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ اوکراینی مسیر تهران-کیف ایرانی بودند. وی با بیان این‌که تعداد مسافران این هواپیما طبق گزارش اولیه ۱۷۰ نفر بوده است، افزود: علت سقوط هواپیما در گزارش‌های بعدی به اطلاع رسانی می‌شود.
رضا جعفرزاده اظهار کرد: هواپیمای بوئینگ مسیر پروازی تهران-کیف ۱۷۶ سرنشین و کرو (خدمه) پروازی داشته است.
وی تاکید کرد: اکثر مسافران این پرواز ایرانی و تعداد دیگری مسافر از ملیت‌های دیگر بوده اند.
وی پیش‌تر به تسنیم گفته بود: حدود نیم ساعت قبل یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ اوکراینی در مسیر پروازی تهران-کیف پس از ترک فرودگاه امام خمینی (ره) در منطقه‌ای بین پرند و شهریار سقوط کرده است.
وی ادامه داد: به محض اعلام سقوط این هواپیما، تیم بررسی سانحه سازمان هواپیمایی کشوری به محل سقوط هواپیما اعزام شدند.
وی با بیان این‌که تعداد مسافران این هواپیما طبق گزارش اولیه ۱۷۰ نفر بوده است، افزود: علت سقوط هواپیما در گزارش‌های بعدی به اطلاع رسانی می‌شود.


جدیدترین اطلاعات به دست امده از هواپیمای سقوط‌کرده اوکراینی در نزدیکی تهران جزییات جدیدی درباره این مدل هواپیما به دست می‌دهد.
گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ اوکراین که صبح روز چهارشنبه (امروز) تنها دقایقی بعد از پرواز از فرودگاه امام خمینی در تهران سقوط کرد و تمامی ۱۷۶ نفر مسافر و خدمه پروازی آن در این حادثه جان باختند، متعلق به هواپیمایی اوکراین اینترنشنال (Ukraine International) بوده است.
این هواپیما که قرار بوده در ساعت ۵:۱۵ به مقصد کیف، اوکراین پرواز کند، با تاخیر یک ساعته در ساعت ۶:۱۲ پرواز کرده است. هنوز معلوم نیست که این تاخیر به علت نقص ایمنی بوده است یا خیر.
طبق اطلاعات مندرج در وب سایت سیمپل فلایینگ، مدل این هواپیما بوئینگ ۷۳۷- ۸۰۰ بوده است که ساخت شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکاست و تنها سه سال از عمر آن می گذرد.
گفته می شود این هواپیما تنها شش دقیقه بعد از پرواز در حوالی منطقه شهریار تهران سقوط کرده است که همین مساله موجب می شود بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی از شباهت آن به سقوط دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس که در سال گذشته میلادی رخ داد و موجب زمین گیر شدن این مدل خاص از هواپیما در همه ایرلاین های فعال در سراسر جهان و لغو صدور مجوز پرواز سخن گفته اند.
بعد از انکه دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس به فاصله کمتر از شش ماه در سال گذشته سقوط کردند و بالغ بر ۳۰۰ نفر از مسافران و خدمه پروازی آن جان باختند، تمامی ایرلاین‌های فعال در جهان پرواز این مدل از هواپیما را در خطوط پروازی خود ممنوع و متوقف اعلام کردند تا نتایج سازمان هوانوردی فدرال آمریکا و سایر موسسات مربوطه در خصوص نقص نرم افزاری و سایر مشکلات ایمنی آن معلوم و مشخص شود.
پس از آن اخباری مبنی بر توقف موقت تولید این نوع خاص از هواپیما توسط شرکت بوئینگ آمریکا در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر شد.
بوئینگ یکی از بزرگترین و کلیدی‌ترین صادرکنندگان ایالات متحده به شمار می رود و با طراحی، توسعه و فروش هواپیماهای بوئینگ در مدل و اندازه‌های مختلف، نقش بسزایی در درآمدزایی و تولید ثروت برای اقتصاد این کشور بزرگ ایفا می کند.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار