اعتراض رانندگان شهرضا به ناعدالتی در شرایط کار

روز دوشنبه رانندگان حدود ۷۰ دستگاه کامیون در شهرضا، در اجتماعی که در سکوت و آرامش برگزار شد، خواستار رسیدگی به معضلات صنفی خود شدند.

به گزارش ایمنا در حال حاضر حدود هفت هزار دستگاه کامیون در شهرضا وجود دارد و شرکت تعاونی کامیون داران این شهرستان، جزو نخستین شرکت‌ها در نوع خود در ایران است.

این رانندگان برای اعتراض خودروهای خود را در حاشیه محور کمربندی شهرضا مستقر کرده بودند، بر ضرورت رفع آنچه ناعدالتی در شرایط کار عنوان می‌کردند، تأکید داشتند. بخشی از اعتراض رانندگان کامیون به تبعیض بین آنان و دیگر رانندگان در بندرعباس، پایین بودن نرخ کرایه بار، گرانی بهای لوازم یدکی و نرخ بالای بیمه است.

حسینعلی علی‌عابدی، رییس انجمن صنفی کامیون داران شهرضا در گفت و گو با ایمنا اظهار کرد: آنچه امروز انجام شد در واقع اعتصاب نبود، این ماجرا اعتراض رانندگان کامیون شهرضا به نرخ کرایه و نوبت بار در بندرعباس بود.وی تأکید کرد: مهم ترین مطالبه رانندگان کامیون در شهرضا، کمی نرخ کرایه است.

رییس انجمن صنفی کامیون داران شهرضا تصریح کرد: در حال حاضر نوبت‌دهی برای بارگیری در بندرعباس به صورت مجازی انجام می‌شود و وقتی نوبتی از این طریق گرفته می‌شود ممکن است تا زمان رسیدن راننده به بندرعباس باطل شود، در حالی که رانندگان بندرعباس و مناطق اطراف این شهرستان، در این فاصله چند نوبت بارگیری می‌کنند.

علی‌عابدی اظهار کرد: حق رانندگان شهرضایی در بندعباس ضایع می‌شود، کامیون‌هایی که دارای پلاک بندعباس هستند در هر ماه شش تا هشت نوبت بار به تهران و اصفهان حمل می‌کنند، اما رانندگان شهرضا برای هر نوبت بارگیری باید ۳۵ روز در نوبت بمانند.وی ادامه داد: میزان کرایه‌های بار هم پایین بوده و سازمان حمل و نقل و پایانه‌ها هم ۲۰ درصد اضافه کرده، اما پذیرفته نشده است.

رییس انجمن صنفی کامیون داران شهرضا با بیان اینکه هربار رفت و آمد رانندگان کامیون از شهرضا به بندعباس هزینه‌ای در حدود ۹۰۰ تا یک میلیون تومان به همراه دارد، تصریح کرد: کرایه از بندرعباس به اصفهان دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و از این بندر به مقصد تهران حدود سه میلیون تومان است که حدود یک میلیون از آن به عنوان کمیسیون کسر می‌شود.

علی‌عادبی در ادامه با بیان اینکه رانندگان زحمت می‌کشند و باید بتوانند هزینه‌های زندگی خود را تأمین کنند، گفت: نهایتا یک راننده کامیون در هر ماه دو میلیون دریافتی دارد که از این مقدار باید هزینه استهلاک کامیون همچون تعویض روغن، لاستیک و گازوییل و هزینه زندگی را هم تأمین کند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با فرماندار شهرضا صحبت و قرار شده خواسته‌های رانندگان را به ایشان تحویل دهیم تا پیگیری کنند.

گفتنی است این اجتماع پایان یافته است.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار