تولید سالانه ده هزار تن قارچ در استان اصفهان

استان اصفهان با تولید سالانه ۱۰هزار تن قارچ دکمه‌ای و صدفی جایگاه سوم کشور را در تولید این محصول دارد.

استان اصفهان با تولید سالانه ۱۰هزار تن قارچ دکمه‌ای و صدفی جایگاه سوم کشور را در تولید این محصول دارد.
به گزارش صداوسیما ، مدیر باغبانی جهاد کشاورزی اصفهان گفت: این مقدار قارچ در بیش از 71واحد صنعتی استان تولید و زمینه اشتغال چهار هزار نفر را فراهم کرده است.
احمد رییس زاده با بیان اینکه شهرستان های برخوار، خمینی شهر، چادگان، فلاورجان، مبارکه، لنجان، سمیرم و شاهین از مراکز تولید قارچ در استان هستند، افزود: پیش بینی می شود تا پایان امسال با بهره برداری از چند واحد صنعتی پرورش قارچ در استان ظرفیت تولید این محصول به بیش از 15هزار تن برسد.
وی از اختصاص تسهیلات یارانه ای تا سقف 80درصد برای متقاضیان راه اندازی و سرمایه گذاری واحد تولید قارچ خوراکی گفت: تولید قارچ آب زیادی نیاز ندارد و استان اصفهان ظرفیت تولید بیش از این را دارد.
رئیس زاده افزود: این محصول به استان های فارس، کهگلویه و بویر احمد، چهار محال و بختیاری، یزد و کشور عراق صادر می شود.
سال گذشته بیش از 9هزار و 200تن قارچ خوراکی در استان اصفهان تولید شده است.


ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار