روش ساخت «خمیردندان ارگانیک» با استفاده از عسل

کد خبر: 13773 تاریخ انتشار: 1396/05/17 ؛ ساعت: 11:15 نویسنده: هاجر خانی
در این مطلب، روش ساخت نوعی خمیردندان ارگانیک با استفاده از عسل آموزش داده شده است که خواص درمانی متعددی دارد.
در این مطلب، روش ساخت نوعی خمیردندان ارگانیک با استفاده از عسل آموزش داده شده است که خواص درمانی متعددی دارد.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ می‌توان با استفاده از عسل و نمک، نوعی خمیردندان ساخت که مصرف این نوع خمیر دندان طبیعی و ارگانیک، نه‌تنها آثار سوء برای دندان و لثه‌ها ندارد بلکه خواص درمانی متعددی دارد و چون یک ترکیب خوراکی است با بلعیدن احتمالی آن، باز هم از مصرف خمیردندان، لذت خواهید برد! دیگر نگران نخواهید بود که اگر کودک دلبند شما خمیردندان را خورد، آیا واقعا از آن آسیبی نخواهد دید.
با تهیه این خمیر‌دندان ساده، در هزینه‌های خانواده صرفه‌جویی و به اقتصاد مقاومتی در خانواده کمک کنید؛ هزینه اولیه تولید این خمیر دندان، بسیار اندک است و به دلیل فقدان عوارض احتمالی برای دهان،  از هزینه‌های مالی و روانی احتمالی در مصرف خمیردندان‌های شرکتهای مختلف آسوده باشید.
روش تهیه خمیردندان با عسل
2 واحد نمک طبیعی ( نمک کانی؛ معدنی یا نمک دریا ) را با 5 واحد عسل مخلوط کنید.
اگرچه نمک طبیعی توصیه می‌شود اما اگر هم آن را نیافتید، به همین نمک موجود در بازار اکتفا کنید.
همین ترکیب پایه، به عنوان یک خمیر دندان کامل قابل استفاده است اما برای بهره‌وری بهتر و نیز پاسخگویی به ذائقه‌های مختلف یا امراض ویژه دهان و دندان می‌توانید، از آن ترکیب پایه،  خمیر دندانهای گوناگون با ارزش درمانی متنوع بسازید.
چند نمونه از انواع خمیردندان عسلی
1- به ترکیب پایه، 3-5 قطره عصاره نعناع (اسانس نعناع) بیفزائید.
این امر باعث خوشبو کردن دهان، افزایش خاصیت ضدعفونی‌کنندگی این نوع خمیردندان می‌شود
2- به ترکیب پایه یک واحد دارچین اضافه کنید که این امر باعث استحکام بیشتر لثه‌ها، کاهش بزاق و آبریزی دهان در هنگام خواب می‌شود.
3_ به ترکیب پایه، سیاهدانه (شونیز‌) آسیا شده، اضافه کنید که این امر باعث افزایش خاصیت ضدعفونی‌کنندگی، تسریع درمان آفت (به ویژه آفت سفید) دهان خواهد شد.
4- به ترکیب پایه، 3-5 قطره آبلیمو یا لیمو عمانی آسیاشده و 3-5 قطره عصاره نعناع اضافه کنید که این امر احساس خنکی در دهان و کاهش عطش شبانگاهی به ویژه برای افراد گرم‌مزاج، ایجاد حس خوب طعم موهیتو (موخیتو؛ نوشیدنی کوبائی) در دهان، افزایش ضدعفونی‌کنندگی، استحکام لثه، تسریع در درمان آفت (مخصوصا آفت قرمز) در دهان می‌شود.
5- به ترکیب پایه، 1 واحد رب انار اضافه کنید که این امر، استحکام لثه، کاهش خونریزی لثه‌ها، تسریع در درمان آفت قرمز، ایجاد حس خنکی و کاهش عطش شبانگاهی را به همراه خواهد داشت.
  • اشتراک گذاری در توئیتر
  • اشتراک گذاری در فیسبوک
  • اشتراک گذاری در گوگل پلاس
  • اشتراک گذاری در پینترست
  • لینک کوتاه
هاجر خانی
عکس خوانده نمی شود
اینفوگرافیک
مدرسه وب
تعصب دشمن موسیقی
آشپزخانه امروز
بررسی بازی
برای یک‌لحظه جا ماندن و به گذشته اندیشیدن!
تندرستی
ویجت ها