ظروف کریستال شما را مسموم می کند!

کد خبر: 15000 تاریخ انتشار: 1396/05/28 ؛ ساعت: 09:56 نویسنده: هاجر خانی
یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره باید و نبایدهای به‌کارگیری ظروف کریستال که نوعی از آنها باعث ورود سم به خون می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد.
یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره باید و نبایدهای به‌کارگیری ظروف کریستال که نوعی از آنها باعث ورود سم به خون می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، درباره عدم استفاده از ظروف کریستال برای کاربردهای خوراکی اظهار داشت: کریستال 24 درصد سمی است و مورد مصرف خوراکی نباید قرار بگیرد، مثلاً نباید در چنین ظروفی ماست، ترشی، چای و نوشیدنی‌های گرم ریخت شود.

وی ادامه داد: برای مصرف خوراکی با ظروف کریستال باید از کریستال 10 الی 12 درصد استفاده شود زیرا درصد بالاتر سمی است و وارد خون شده و باعث مسمومیت می‌شود.

رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: روی کریستال‌ها براساس قوانین سازمان بهداشت جهانی باید لیبل طلایی زده شود، که مثلاً این کریستال 10 درصد Pb است و یا 24 Pb دارد.
  • اشتراک گذاری در توئیتر
  • اشتراک گذاری در فیسبوک
  • اشتراک گذاری در گوگل پلاس
  • اشتراک گذاری در پینترست
  • لینک کوتاه
هاجر خانی
عکس خوانده نمی شود
اینفوگرافیک
مدرسه وب
یادداشتی از اجراهای نخستین جشنواره تئاتر دفاع مقدس به قلم علیرضا بدری
آشپزخانه امروز
بررسی بازی
سهم اصفهان از گشایش‌های اقتصادی پسابرجام
تندرستی
ویجت ها