آش، غذای مناسبی برای افطار نیست

روزه‌داری به‌ویژه در روزهای بلند و گرم برنامه‌ریزی خاصی می‌طلبد تا بتوان راحت‌تر روزه‌ گرفت.

آش، غذای مناسبی برای افطار نیست

روزه‌داری به‌ویژه در روزهای بلند و گرم برنامه‌ریزی خاصی می‌طلبد تا بتوان راحت‌تر روزه‌ گرفت. سفره‌های سحری و افطاری از سنت‌هایی است که با شروع این ماه معمولاً در بیشتر خانه‌ها برپا می‌شود. اما انتخاب هوشمندانه و آگاهانه مواد غذایی و غذاهایی که بر سر این سفره‌ها قرار می‌گیرد می‌تواند به روزه‌داران کمک کند تا این ماه را به‌سلامت سپری کنند. به گزارش سلامت نیوز به این منظور دکتر سعید حسینی، عضو هیئت‌علمی دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه‌هایی را بدین شرح ارائه کرده است: اصولاً در وعده افطار آنچه به‌عنوان صبحانه و شام می‌خوریم باید گنجانده شود. در وعده سحری هم آنچه به‌عنوان ناهار مصرف می‌کنیم باید مورداستفاده قرار گیرد. تنظیم این نوع برنامه غذایی برای ماه رمضان می‌تواند به افراد پر جنب‌وجوشی که در طول روز فعالیت زیادی دارند، کمک کند تا انرژی لازم را داشته باشند. معمولاً توصیه می‌کنیم که روزه‌داران با یک نوشیدنی ولرم مانند شیر، چای یا یک سوپ رقیق افطار کنند. اما آش به خاطر داشتن انواع حبوبات یک غذای سنگین به شمار می‌رود و برای باز کردن افطار توصیه نمی‌شود. غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها که معمولاً شامل پلو و خورش است و سرشار از فیبر و پروتئین که برای روزه‌داران مفید است. به‌شرط آنکه بدون روغن یا با مقدار بسیار کم‌روغن طبخ شده باشد. درواقع بهتر است در ماه رمضان، حجم کمتری روغن مصرف شود. اگر دریافت چربی در رژیم غذایی روزه‌داران کم شود، دچار اضافه‌وزن نمی‌شوند. مصرف نمک به مقدار زیاد هرگز توصیه نمی‌شود و بهتر است روزه‌داران مصرف آن را در رژیم غذایی روزانه حذف کنند یا به حداقل برسانند مگر افرادی که دچار افت فشارخون هستند.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار