کاشانی ها «فرصتی تا میهمانی ماه خدا» را در فرهنگسرای فیض یافتند

یک کارشناس ارشد تغدیه در این کارگاه آموزشی، از ماه رمضان به عنوان ماه خودسازی و اصلاح شیوه زندگی نام برد و یکی از مهمترین ابعاد اصلاح شیوه زندگی را اصلاح الگو مصرف مواد غذایی و عادت های تغذیه ای غلط دانست.

کاشانی ها «فرصتی تا میهمانی ماه خدا» را در فرهنگسرای فیض یافتند

زهرا فلاح با اشاره به مزیت های روزه داری، به ذکر نکاتی در مورد رژیم غذایی مناسب در افطار و سحر پرداخت و افزود: عدم مصرف نوشیدنی های سرد و گاز دار هنگام افطار، رعایت فاصله زمانی حداقل یک ساعت پس از افطار وشام، اجتناب از مصرف خوراکی های شیرین و همچنین غذاهای چرب و سرخ شده بویژه در وعده سحری از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.وی متذکر شد: با رعایت بعضی از اصول تغذیه می توان روزه داری را به نحو بهتری انجام داد تا مانع از ضعف، تشنگی و گرسنگی بی مورد گردد.در پایان کارگاه آموزشی"فرصتی تا میهمانی ماه خدا"کارشناس ارشد تغذیه به پرسش های حاضران پاسخ داد و درباره نحوه تغذیه مناسب به ویژه در ماه رمضان نکات مهم و اساسی را بیان کرد.سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، کارگاه آموزشی تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان ،با عنوان"فرصتی تا میهمانی ماه خدا" در این فرهنگ سرا برگزار شد.کارگاه تغذیه «فرصتی تا میهمانی ماه خدا» به همت فرهنگسرای علامه فیض کاشانی و با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به منظور آشنایی با اصول تغذیه صحیح برای پیشگیری از بیماریها و تغذیه هرچه بهتر و سالم تر در ماه رمضان برگزار شد.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار