طرز تهیه خورشت آلو با مرغ با فیلم و نکات کلیدی
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت آلو مرغ را به همراه نکات کلیدی در این مطلب مشاهده می کنید.

خورشت آلو یکی از غذاهای سنتی شهر اصفهان است که می توان آن را با گوشت خورشتی یا مرغ بپزید .در ادامه با طرز تهیه ی خورشت آلو با مرغ آشنا شوید.
خورشت آلو
خورشت آلو یکی از غذاهای سنتی و اصیل فرهنگ ایرانی است که به صورت ترش و هم به صورت شیرین سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو با مرغ | |
سینه ی مرغ بدون استخوان | 2 تکه |
آلو | 15-20 عدد |
هویج | 1 عدد |
سیب زمینی کوچک | 1 عدد |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | نصف قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده، شکر، نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت آلو با مرغ
-
برای تهیه خورشت آلو با مرغ، ابتدا پیازهای خلالی خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.
-
در مرحله بعد مرغ های خرد شده را در پیازها تفت دهید.
-
آلوها را در آب خیس کنید تا شن و شنگ آن ته نشین شود.
-
زمانی که مرغ ها پخت، آلوها را اضافه کنید.
-
در ادامه هویج های خلالی خرد شده را به آلوها اضافه کنید.
-
سپس زعفران آبکرده، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
-
حدود 40 دقیقه قبل از پخت سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید.
-
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه بدهید همه ی مواد خوب با هم بپزند و جا بیفتد.
-
10 دقیقه ی پایان خورشت آن را بچشید و اگر ترش بود مقداری شکر بریزید تا مزه ی ملس بگیرد.
فیلم طرز تهیه خورش الو با مرغ
نکاتی برای تهیه خورشت آلو
-
میزان اضافه کردن شکر در خورشت آلو به ذائقه شما و میزان ترشی آلوها بستگی دارد.
-
می توانید از آلو بخارا، آلو برقانی زرد و سیاه استفاده کنید.
-
در این خورش می توانید از رب گوجه استفاده نکنید و رنگ آن را با زعفران تنظیم کنید.
-
اگر این خورش را ترش دوست دارید می توانید شکر اضافه نکنید.
-
سیب زمینی در این خورشت برای لعاب انداختن خورشت است. لازم نیست زیاد استفاده کنید.
-
این خورشت آلو را می توانید با گوشت خورشتی هم بپزید. در این صورت باید اجازه بدهید گوشت بپزد و بعد هویج و آلو را به آن اضافه کنید.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه خورشت آلو با مرغ را به صورت مرحله ای به شما آموزش دادیم.آیا شما روش دیگری بلد هستید؟ با ما در میان بگذارید.