طرز تهیه بستنی کیم خانگی
در گزارش زیرطرز تهیه بستنی کیم خانگی را به روش خوشمزه و ساده به شما آموزش داده شده است.

بستنی یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان هستکه میتوان در منزل آن را تهیه کرد. امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی کیم خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بستنی کیم
بستنی کیم نوعی بستنیست که بدور تکهای چوب شکل گرفته. بستنی چوبی معمولاً با لایهای از شکلات پوشیده شده تا از آب شدن و ریختن بستنی جلوگیری شود.
مواد لازم برای تهیه بستنی کیم | |
شیر |
۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱/۲ لیوان |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ۱/۳ قاشق چایخوری |
شکلات کاکائویی |
۱۵۰ گرم |
روغن مایع یاکره | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه بستنی کیم
-
برای تهیه بستنی کیم، ابتدا شیر، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی اجاق بذارید وهم بزنید.
-
زمانی که مواد مثل فرنی شد خامه را اضافه کنید و باز هم بزنید.در آخر کار وانیل را اضافه کنید.
-
اجاق گاز را خاموش کنید و منتظر باشید تا خنک بشود.
-
قالب سلیکونی بستنی را روی میز بگذارید و چوب بستنیها را در محلشان فیکس کنید.
-
از مواد بستنی داخل قالب بریزید و قالب را برای پنج تا شش ساعت، در فریزر قرار دهید.
-
شکلات تختهای را به روش بنماری آب کنید و یک قاشق روغن مایع را بریزید و هم بزنید برای این کار روغن مایع یا کره اضافه کنید تا شکلات روانتر شود و لایه چسبیده به بستنی نازک شود و بعد در یک ظرف نازک با ارتفاع بلند مثل لیوان بریزید.
-
حالا بستنیها را آرام از قالب جدا کنیند واز قسمت چوبی بگیرید و سر بستنی را داخل شکلات تو لیوان فرو کنید تا نصفه به شکلات آغشته بشود.
-
چون بستنی یخ زده، شکلات سریع روی آن میبندد و راحت میتوانید در یک ظرف پلاستیکی در دار یا نایلون فریزر دوباره بذارید فریزر تا زمان مصرف.
آموزش درست کردن بستنی کیم
5 نکته برای تهیه بستنی
-
از هر رنگ و نوع شکلاتی میتوانید برای کاور استفاده کنید.
-
در قالبهای آلاسکا و لیوانهای یکبار مصرف هم میتوانید درست کنید.
-
بجای نشاسته ذرت از نشاسته گل میتوانید استفاده کنید.
-
به جای خامه صبحانه، از خامه قنادی می توانید استفاده کنید و اگر از خامه قنادی استفاده کردید حتما از مقدار شکر کم کنید.
-
میتوانید در موادتان کمی پودر کاکائو یا نسکافه بریزید و بستنی کاکائویی و یا نسکافهای آماده کنید.