طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی با فیلم

در این مطلب طرز تهیه بستنی زمستانی بسیار خوشمزه را به صورت مرحله ای همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی با فیلم

بستنی یک دسر خوشمزه، مقوی و پرطرفدار در سراسر جهان است که می توان به راحتی در منزل تهیه نمود.به همین دلیل در این مطلب می توانید با طرز تهیه بستنی زمستانی آشنا شوید.

بستنی زمستانی

مواد لازم برای بستنی زمستانی

سفیده تخم مرغ

 ۴ عدد
پودر ژلاتین  ۱/۲ قاشق غذاخوری
وانیل   ۱ قاشق چایخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
خاک قند  ۱ فنجان
شکلات ذوب شده

به مقدار لازم

بیسکوئیت گرد و یا نان میکادو به مقدار لازم
پودر گردو و پودر نارگیل به مقدار لازم

بستنی زمستانی (3)

طرز تهیه بستنی زمستانی

  1. برای تهیه بستنی زمستانی، سفیده تخم مرغ  را به کمک دستگاه همزن، هم بزنید تا پف کند.

  2. بعد یک قابلمه تا نیمه از آب پر کنید و بر روی حرارت بگذارید، تا به جوش آید.

  3. سپس ظرف حاوی سفیده تخم مرغ را داخل قابلمه بگذارید.

  4. در مرحله بعد به تدریج وانیل و خاک قند را به سفیده ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید.

  5. حال شکر را به مواد اضافه کنید و کامل مواد را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود.

  6. سپس ظرف را از درون قابلمه خارج کنید.

  7. درمرحله بعدی بعدی، داخل یک ظرف دیگر، لاتین را به همراه آب روی حمام داغ(بن ماری) قرار دهید، تا شفاف شود.

  8. پس از آن مخلوط سفیده تخم مرغ را با ژلاتین آماده شده ترکیب کنید.

  9. بعد مایع بستنی یعنی همان مخلوط آماده شده را درون قیف ریخته و روی بسکوییت ها بریزید، سپس آن ها را داخل یخچال قرار دهید.

  10. پس از سفت شدن بستنی ها، آن ها را از یخچال خارج کنید و با فاصله داخل یک سینی بچنید، سپس شکلات ذوب شده را بر روی بستنی ها بریزد.

  11. در مرحله آخر طرز تهیه بستنی زمستانی ، با مقدای پودر گردو و پودر نارگیل آن را تزیین نمایید و دوباره بستنی ها را داخل یخچال بگذارید، تا پوسته شکلاتی روی بستنی سفت گردد.

بستنی زمستانی بدون ژلاتین

مواد لازم برای بستنی زمستانی بدون ژلاتین

شکلات تخته ای

  ۳۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ  ۳ عدد
عسل   ۳ قاشق غذا خوری
شکر  ۲ فنجان
وانیل نوک قاشق چای خوری
آب  سه چهارم لیوان
بستنی زمستانی (2) بستنی زمستانی 

طرز تهیه بستنی زمستانی بدون ژلاتین 

  1. برای تهیه بستی زمستانی بدون ژلاتین، ابتدا شکلات را خرد کنید و آن را داخل شیرجوش یا یک قابلمه کوچک بریزید.

  2.  سپس آن را بر روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا شکلات به روش بن ماری ذوب شود.

  3. حال قالب مورد نظر خود را آماده کنید،  کف و دیواره های قالب را با سلفون بپوشانید یا اینکه با کمی کره آب شده چرب کنید.

  4. اکنون شکلات آب شده را داخل قالب بریزید به طوری که یک لایه نازک از آن دیواره ها و کف قالب را بپوشاند.سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا شکلات سفت شده و خودش را بگیرد.

  5. در مرحله بعد سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه بشکنید و بعد از افزودن وانیل به مدت ده دقیقه با همزن، هم بزنید تا پف کند تا جایی که با برگرداندن ظرف، سفیده نریزد.

  6. اکنون در داخل قابلمه ای، آب بریزید و بعد شکر به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا در هم حل شوند.

  7. سپس عسل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید، اجازه دهید شربت شما ده دقیقه بجوشد تا غلیظ شود و بعد می توانید آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

  8. در این مرحله از طرز تهیه بستنی زمستانی ، همزن را روشن کنید و سفیده را بزنید و در همین حین، شربت را به آرامی به آن اضافه کنید، دو تا سه دقیقه به هم زدن این مخلوط شربت و سفیده ادامه دهید تا ترکیب یکدستی بدست آید.

  9. اکنون قالب را از یخچال بیرون آورید و بعد مخلوط سفیده را داخل قالب بریزید، روی آن را نیز با شکلات ذوب شده بپوشانید به طوری که سفیده به طور کامل با شکلات پوشیده شود.

  10. مجدداً قالب بستنی را به یخچال برگردانید و یک ساعت دیگر صبر کنید تا بستنی خودش را بگیرد و آماده شود.

  11.  بعد ازخارج کردن بستنی زمستانی از یخچال، با کمک کناره های سلفون، بستنی را از قالب جدا کنید و بعد نوش جان نمایید.

پرسش های متدوال

طرز تهیه بستنی زمستانی بدون نان میکادو چگونه است؟

برای درست کردن بستنی زمستونی خونگی بدون نان میکادو می‌توانید به جای آن از بیسکویت، نان تارت کوچک، کیک و قیف بستنی قیفی استفاده کنید.


سخن آخر

در این مطلب با مراحل تهیه بستنی زمستانی در خدمت شما کدبانوهای عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم از تهیه این مدل بستنی در منزل نهایت لذت را برده باشید.

ارسال نظر