تاکید کمیسیون اجتماعی مجلس بر اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: روز سه‌شنبه برنامه‌ای پیرامون توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در کمیسیون اجتماعی مجلس داشتیم که با توجه به اهمیت این موضوع در کشور باید این طرح را اجرایی کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: روز سه‌شنبه برنامه‌ای پیرامون توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در کمیسیون اجتماعی مجلس داشتیم که با توجه به اهمیت این موضوع در کشور باید این طرح را اجرایی کرد.
سمیه محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان پیرامون اخبار جدید از کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: روز سه‌شنبه برنامه‌ای درباره توانمند‌سازی زنان سرپرست خانوار در کمیسیون اجتماعی مجلس داشتیم که با توجه به اهمیت این موضوع در کشور باید این طرح را اجرایی کرد.
وی با بیان اینکه ایران حدود 2 و نیم میلیون نفر زن سرپرست خانوار دارد که سالیانه به تعداد آن‌ها افزوده می‌شود، افزود: افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار ضررهایی را به دنبال دارد، از این رو باید راهکاری اندیشید تا زنان سرپرست خانوار توانمند شده و بتوانند زندگی خود را بگذرانند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: روز سه‌شنبه جلسه‌ای در کمیسیون اجتماعی مجلس با حضور خانم مولاوردی معاون رئیس جمهور و نمایندگان سازمان‌های مربوطه همچون کمیته امداد، شهرداری تهران، بهزیستی و نهادهای مرتبط با این طرح برگزار شد.
وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه هم این طرح برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است، گفت: یک سری مشکلات انشایی در این طرح بود که قرار شد آن‌ها را برطرف کرده و در نهایت این طرح را اجرا کنیم.
محمودی خاطرنشان کرد: تأکید ما در بحث توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بر این است که تنها مشکل این زنان مباحث مالی نیست بلکه باید با حمایت‌های جنبی برنامه‌های کلی ایجاد کرد تا مشکلات آن‌ها برطرف شود، در این راستا ما این برنامه را از طریق مجلس و دولت پیگیری می‌کنیم تا این طرح به نتیجه برسد و شاهد کمترین آسیب به زنان سرپرست خانوار در جامعه باشیم.
تشکیل کمیسیون مشترک میان کمیسیون اجتماعی و میراث فرهنگی در مجلس
وی گفت: همچنین قرار بود جلسه‌ای با حضور رئیس بانک مرکزی برگزار شود، اما از آن جایی که وی با تأخیر آمد این جلسه به زمان دیگری موکول شد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از تشکیل جلسه مشترک میان کمیسیون اجتماعی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مجلس خبر داد و اظهار داشت: برای تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جلسه‌ای مشترک میان کمیسیون اجتماعی و میراث فرهنگی در مجلس با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی و معاونان وی، جامعه هتلداران و بخش خصوصی برگزار شد که آن‌ها نظرات کارشناسی خود را ارائه کردند.
وی ادامه داد: برگزاری این جلسات به این دلیل است که اقتصاد کشور از حالت شعاری خارج شود و اقتصادی غیر از اقتصاد نفت داشته باشیم، از این رو باید شرایط مناسبی برای اشتغال در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وجود آوریم.
محمودی با بیان اینکه بر تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تأکید داریم، بیان کرد: نمایندگان هم باید نظارت کامل را بر روی بحث میراث فرهنگی داشته باشند.
وی اضافه کرد: در این جلسه قرار شد کمیته‌ای هم برای بحث میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تشکیل شود که در این کمیته بررسی‌های لازم انجام شد و با جمع بندی‌های صورت گرفته در نهایت به صحن مجلس رفته تا به هرچه نمایندگان ملت رأی دادند تمکین کنیم.

ارسال نظر