کاهش ۱۹ درصدی تصادفات فوتی در جاههای اصفهان
رئیس پلیسراه فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کاهش ۱۹ درصدی تصادفات فوتی در جادههای استان در ۴ ماه نخست امسال خبر داد.
رئیس پلیسراه فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کاهش ۱۹ درصدی تصادفات فوتی در جادههای استان در ۴ ماه نخست امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سرهنگ حسینپور قیصری با اشاره به آمارهای بهدست آمده در مورد میزان تلفات جادهای استان در 4 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل اظهار داشت: آمار تصادفات فوتی در جادههای استان 19 درصد کاهش دارد که این آمار نشاندهنده افزایش توجه و دقت رانندگان در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه بیشتر به هشدارهای پلیس است.
وی با اشاره به نقش سازمانهای خدماتی و امدادی، نصب دوربینهای ثبت تخلفات و حضور مستمر ماموران در جادهها افزود: استان اصفهان یکی از استانهایی است که دارای بیشترین بزرگراه و آزادراه در سطح کشور است و به همین سبب رانندگانی که از مسیرهای این استان عبور می کنند دچار خستگی و خواب آلودگی میشوند.
رئیس پلیسراه فرماندهی انتظامی استان اصفهان 54 درصد از تصادفات فوتی در جادههای استان را تک وسیلهای و واژگونی ناشی از خستگی و خوابآلودگی عنوان کرد و گفت: به رانندگان توصیه میکنیم که در هر 2 ساعت رانندگی 15 دقیقه استراحت کرده و پس از انجام ورزشهای کششی و رفع خستگی به رانندگی مجدد بپردازند.
وی به نقش سرنشینان خودرو در رفع خستگی و خوابآلودگی راننده اشاره کرد و افزود: سرنشینان خودرو باید مراقب رفتار راننده باشند و اگر آثاری از خستگی و خوابآلودگی در او مشاهده کردند به وی تذکر دهند.
پور قیصری بیشترین تصادفات رخ داده را بین ساعات 4 بعد از ظهر تا 8 شب عنوان کرد و گفت: در تحقیق و بررسیهای انجام شده مشخص شد که این اتفاقات در 60 تا 30 کیلومتری شهرها رخ داده و این موضوع به دلیل توجه نکردن راننده به خستگی و خوابآلودگی خود و اصرار بر رانندگی با همان حالت تا رسیدن به مقصد است.
وی بیشترین تلفات جانی در جادههای استان را مربوط به رانندگان عنوان کرد و اظهار داشت: میانگین سنی کشتههای تصادفات رانندگی در جادههای استان بین 25 تا 30 سال است که حاکی از تجربه کافی نداشتن آنها برای رانندگی در جاده است.
پور قیصری با بیان اینکه استان اصفهان 13 هزار کیلومتر راه دارد که شاه راه اصلی اتصال شمال به جنوب و شرق به غرب است، بیانکرد: نقاطی در این راهها هم هستند که به دلیل وجود نواقص در آنها به عنوان نقاط پر تصادف شناخته شدند و پلیسراه استان تمام عملیات و توان خود را برای کنترل تصادفات در این نقاط متمرکز کرده و با همکاری اداره راه و شهرسازی نسبت به آشکارسازی آنها اقدام کرده است.
وی با اشاره به شناسایی 109 نقطه پرتصادف در سطح جادههای استان خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات ویژهای که با همکاری دفتر تحقیقات کاربردی پلیس استان انجام گرفته و بسیار نیز با استقبال مردم مواجه شده تهیه نرمافزار هشدارساز همپاست.
رئیس پلیسراه استان اصفهان گفت: این نرمافزار که قابلیت نصب بر روی گوشیهای اندرویدی را دارد هنگام نزدیک شدن خودرو به نقطه پر تصادف یک پیام صوتی هشداری به گوشی راننده ارسال میکند و سبب میشود راننده دقت و توجه بیشتری برای تردد در آن نقطه داشته باشد.