چایی با بیش از ۱۵ خاصیت + دستور تهیه

هر یک از چای‌های ایرانی، خواص متعددی دارند که با شناخت این خواص، شاید رغبت چندانی به نوشیدن چای سیاه معمولی را که هر روز از آن می‌نوشیم، نخواهیم داشت؛ در این مطلب به خواص متعدد یکی از چایهای ایرانی اشاره شده است.

هر یک از چای‌های ایرانی، خواص متعددی دارند که با شناخت این خواص، شاید رغبت چندانی به نوشیدن چای سیاه معمولی را که هر روز از آن می‌نوشیم، نخواهیم داشت؛ در این مطلب به خواص متعدد یکی از چایهای ایرانی اشاره شده است.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ ز و سنبل الطیب دارای طبیعت گرم و تر است.
از جمله خواص این چای می‌توان به خواب‌آور، آرامبخش اعصاب، پایین آورنده فشار خون، رفع خشونت نای و سینه، تنگی نفس،گلو درد، مقوی دماغ، معده و کبد سرد، افزایش ترشح ادرار، ضد سردردهای عصبی، درد کلیه، قولنج، اسپاسم، تشنج، صرع، سودا، صفرا، وسواس و سنگ کلیه را اشاره داشت.
نحوه تهیه چای گل گاو زبان و سنبل الطیب
برای تهیه این نوع چای باید دو قاشق غذاخوریگل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات را به مدت نیم ساعت اجازه داد تا دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید؛ حالا از نوشیدن این چای ایرانی لذت ببرید و سلامت را به خود هدیه کنید.

ارسال نظر